AK PARTİ İZMİT’TE TUTUŞ DÖNEMİ BAŞLADI

AK Parti İzmit İlçe Başkanı Av. Ali Güney’in milletvekili adaylığı için istifasının ardından AK Parti İzmit İlçe Başkanlığı’na Muharrem Tutuş atandı.

AK Parti İzmit teşkilatı, ilçe başkanını seçmek için önceki gün temayül yoklaması yapmış ve yapılan oylamada en yüksek oyu İzmit Belediyesi AK Parti Grup Başkan Velili Muharrem Tutuş almıştı. Tutuş, genel merkezden çıkan karar ile AK Parti İzmit İlçe Başkanı olarak atandı.

İLK MÜLAKATI BAŞKAN TALUS YAPTI

İzmit  Belediye Meclis AK Parti Grup Başkan Vekili Muharrem Tutuş, Yerel Yönetimlerden Sorumlu Parti İzmit İlçe Başkan Yardımcısı Cemil Kanpara, İzmit İlçe Yönetim Kurulu üyesi Muhammet Seydaoğlu, İzmit Belediye Meclis üyesi Vedat Yoldaş ve İzmit İlçe Başkan Vekili Yusuf Sami Çınar, Kaynarca AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus ile mülakata girmiş ve  özgeçmişlerini teslim etmişti.

YENİ İLÇE BAŞKANI TUTUŞ

AK Parti Genel Merkezi, bugün için 4 ismi Ankara’ya davet etti. 4 isim bugün öğleden sonra genel merkezde önce bir komisyonla buluştu, mülakata girdi. Genel Merkez Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir mülakata giren isimlerle bir araya geldi ve yeni ilçe başkanının Muharrem Tutuş olduğu açıklandı. 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

2 + 2 =