“ZİLLET İTTİFAKINI DÜMDÜZ EDECEĞİZ”

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, henüz genel merkezden resmi bir tebligat almadıklarını ancak Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nde “Cumhur İttifakı” kapsamında AK Parti’yle birlikte hareket edeceklerini ön gördüğünü söyledi.

İYİ Parti ve CHP’nin Kocaeli Büyükşehir Belediyesi için anlaşması, Kocaeli siyasetini hareketlendirdi. AKP ve MHP’nin oluşturduğu Cumhur İttifakı’nı ilimizde en çok savunan isim olan MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, İYİ Parti-CHP ittifakının ardından Kocaeli Koz’a çok önemli açıklamalarda bulundu. Ünlü, “Ne yaparsa yapsınlar ‘zillet ittifakı’ Cumhur İttifakı’na galip gelemeyecek” dedi.

“SEÇİME BİRLİKTE GİRİLECEK”

Ünlü, ilk kez Kocaeli Büyükşehir’de Cumhur İttifakı yapacaklarını da Kocaeli Koz’a açıkladı. “Ünlü, ben referandumdan bu yana Cumhur İttifakı’nın önemine vurgu yaptım. Cumhur İttifakı’nın 2023’e kadar ne yapacağını bilen bir il başkanıyım. Genel başkanımızın mesajları ve süreci göz önünde bulundurduğumuzda Kocaeli’de Cumhur İttifakı’nın birlikte seçime gireceğini ön görüyorum” dedi.

“ZİLLET İTTİFAKINI DÜMDÜZ EDECEĞİZ”

Ünlü, sözlerine şöyle devam etti: “Cumhur İttifakı, zillet ittifakını dümdüz edecektir. Zillet ittifakının ne yaptığı bizi hiç ilgilendirmiyor. 31 Mart’ta hepimiz göreceğiz ki; Cumhur İttifakı Kocaeli’de yüzde 60’lara ulaşan bir oy alacaktır. Ne yaparlarsa yapsınlar boş. Bizim algıladığımız, belirttiğim gibi Kocaeli Büyükşehir’de Cumhur İttifakı olacak.”

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

93 − 86 =