Köprüde yine intihara kalkıştı

İzmit’te borçlarının olduğunu ve Alkol ve Madde Tedavi Merkezi’nde (AMATEM) tedavi görmek istediğini söyleyen I.Ç.C. (30), yaya köprüsüne çıkarak, intihar girişiminde bulundu.

Daha öncede çeşitli sebeplerden dolayı intihara kalkışan Işık Ç.C.(30) isimli şahıs, bu sabah saatlerinde D-100 Karayolu üzeri İzmit Turgut Özal Köprüsü’ne çıkarak yine intihar girişiminde bulundu. İntihar girişimi sebebiyle Ankara istikametinde trafik tıkandı ve uzun kuyruklar oluştu. Köprü altında polis tarafından güvenlik önlemi alınırken, itfaiye ekipleri hava yastığı açtı.

BİN 500 TL BORÇ

Üst geçidin korkuluklarına tutunan Işık Ç.C isimli şahıs, daha önce AMATEM’de tedavi gördüğünü, ancak tedaviyi yarım bırakıp ayrıldığını, çalıştığı iş yerinden çıkartıldığını ve bin 500 lira borcu bulunduğunu söyleyerek, AMATEM’e geri gitmek ve tedavi görmek istediğini söyledi. Yaklaşık 40 dakika süren ikna çalışmaları sonucu, yapılan telefon görüşmelerinin ardından şahıs intihardan vazgeçti. Gözaltına alınan şahıs polis merkezine götürüldü.

..

..

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

9 + 1 =