BAHAR ŞENLİĞİ BAŞLIYOR

BAHAR ŞENLİĞİ BAŞLIYOR

Gölcük Belediyesi, Gölcük Kent Konseyi ve Gölcük Kent Konseyi Kadın Meclisi işbirliğiyle bu yıl 11.si düzenlenecek olan bahar şenliğinin açılışı bugün Saat 16.30’da Kavaklı Sahili’nde yapılacak. Başkan Ali Yıldırım Sezer tüm hemşehrilerini şenliğe beklediğini dile getirdi.

Gölcük Belediyesi, Gölcük Kent Konseyi ve Gölcük Kent Konseyi Kadın Meclisi işbirliğiyle bu yıl 11.si düzenlenecek olan ve 3 gün sürecek olan Geleneksel Bahar Şenliği, Kavaklı Sahili’nde başlıyor. Şenliğin açılışı ( 14 Haziran Cuma ) bugün Saat: 16.30’da protokolün katılımıyla yapılacak. Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer tüm hemşehrilerini bahar şenliğine davet etti.

EN GÜZEL KÖPEK YARIŞMASI VAR

İlk gün bando gösterisi ve açılış seremonisinin ardından, Erva Özel Eğitim Kurumu Halk Oyunları Gösterisi, Gölcük Kültür Dernekleri Platformu Zeybek Halk Oyunu Gösterisi, 18.30’da Gölcük Hayvan Hakları ve Aktivistleri Derneği Köpek Yarışması, 20.00’da ise Gölcük Musiki Derneği Türk Müziği Topluluğu Solistler Geçidi konseri katılımcıları bekleyen etkinlikler. Bayanlar ve çeşitli sivil toplum kuruluşları stantlar kurarak şenlikte yer alacak.

2.GÜN SANAT MÜZİĞİ, 3.GÜN HALK MÜZİĞİ

Şenlikler kapsamında müzik ziyafeti Gölcüklüleri bekliyor. İkinci gün programında 18.00’da Gölcük Kültür Dernekleri Platformu Sahne Sanatları Derneği Tiyatro gösterimiyle, 20.00’da Gölcük Belediye Konservatuarı Türk Sanat Müziği Korosu Konseri yer alacak. Son gün de 20.00’da Gölcük Belediyesi Konservatuarı Halk Müziği Korosu Konseri ile şenlik programı tamamlanacak.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

25 − = 21