Yetmedi mi artık fatma başkan!

Bugün yine aynı konular sosyal medyada, gündem olunca ben artık yeter diyorum. Burası Kocaeli, küçücük bir mahallede köyde yaşamıyoruz ve eğitim düzeyi belli bir seviyenin üzerinde yaşayan bir kent Kocaeli. Yani demem o ki kimsenin aklıyla dalga geçmeyin. Günlerdir kamuoyunu meşgul eden aşağıda bahsedeceğim konu vatandaşı ne kadar ilgilendiriyor merak ediyorum.

 

Ben yazacağım, takdir siz değerli okurlarımın…

 

Geçtiğimiz günlerde CHP İzmit Belediye Meclis üyesi ve İzmit Belediyesi Muhtar Masası Koordinatörlüğü görevini sürdüren Süleyman Şen, İzmit Belediyesi Temizlik İşleri Müdür Vekili İsmail Göksu ile yaşadığı tartışmanın ardından görevinden istifa etmişti.

Başkan Hürriyet bu istifanın ardından bir açıklama yapmış ve Süleyman Şen’i görevden aldığını iddia etmişti.

Başkan Hürriyet’in görevden alma açıklamasının ardından Süleyman Şen bugün sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı. Süleyman Şen bu açıklamasında Başkan Hürriyet’e “Beni görevden sen almadın, ben istifa ettim” dedi.

Tamam da inanın bu kadar kamuoyunu meşgul edecek bir konu mu bu?

Kendi aranızda halledin, paylaştığınız bu açıklamalar vatandaşı sizce ne kadar ilgilendiriyor.

Aynı partinin insanısınız, eskiden kol kırılır yen içinde kalırdı. Bu kadar kamuoyunda olmanın ne anlamı var inanın anlamıyorum. İnanın bu kaos artık yordu!

İzmit belediyesinde bir türlü oturmayan kadrolar, istifalar, görevden almalar artık bitmeli mi acaba!

Hizmetlerle konu olmak varken, hep bir kargaşa ortamı, yapmayın artık.

Dalga geçmeyin insanlarla Koskoca İzmit’te seçim kazandınız siz, vatandaş sizleri ne için seçti, bunu unuttunuz mu acaba, sormak istiyorum bu soruları.

 

Fatma Başkan;  Ben görmüyorum koskoca Kocaeli’de hiçbir personeli veya müdürüyle tartışan bir başkan. Her görevden almanız bir olay, her sizin yanınızdan ayrılan insanlar aklın sığmayacağı şeyler anlatıyor.

Ne dersiniz acaba yeter mi bu kadar…

Bir sorun var ama nerede, bunu çözmekte sizin işiniz…

 

İnanın bunca sıkıntının içinde olmuyor. Bir yandan Korona, bir yandan orman yangınları, bir yandan seller  zaten bu milletin canı burnunda.  Seçilen insanların hayatı kolaylaştırması, şehre artılar katması, insanların halini bilmesi bekleniyor.

 

İşte bu süreçte “Görevden aldım” yok  “Ben istifa ettim” açıklamaları gerçekten artık kabak tadı vermeye başladı.

 

Malumunuz kötü bir süreçten geçiyoruz. Dünyayı etkisi altına alan şu Covid illeti, birçok sevdiğimizi hem yaşamdan hem bizlerden kopardı. Sevdiklerimizden uzak kaldık, hasret kaldık, düşündüğümde tabiri caizse burnum sızlıyor artık. Zarar veririm korkusuyla uzak durmak canımıza tak etti.

 

İnsanların psikolojilerini düşünerek,  vatandaşın motivasyonunu düşüren ve sadece 10 kişiyi ilgilendirmeyen şeylerle lütfen kamuoyunu meşgul etmeyin.

 

AŞIMIZI OLALIM

Hem kendi hem de toplum sağlığımız için hassasiyet göstermenizi rica ediyorum. Sağlıkçılarımızı dinleyelim, vakaların bu kadar arttığı bu dönemde aşının tek kurtarıcımız olduğunu unutmayalım ve aşımızı olalım. Aşının ne kadar önemli olduğunu sağlık personelinin yaptığı aşılama oranı ile rahatlıkla görebiliriz.  Bizim bu hastalığı yenmemizin en doğru yolu aşı olmak diyorum ve sizleri sevgiyle selamlıyorum.

Sağlıcakla Kalın.

Tuğba ZEREN

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

54 − 52 =