GÜNDEMİNİZ YOKSULLUK

AK Parti Grup Başkan Vekili Muharrem Tutuş, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’i geçtiğimiz aylarda yardıma ihtiyacı olan vatandaşlara destek amaçlı başlatılan kampanyası “Askıda Fatura” nedeniyle eleştirdi ve “Askıda fatura askıda kaldı” ifadesini kullandı.

İzmit Belediyesi Aralık Ayı Meclis Toplantısı’nda askıda fatura kapsamında şimdiye kadar İzmit’te bulunan yardıma muhtaç vatandaşlardan kaç kişinin toplam ne kadar faturasının ödendiğine dair soru önergesi vermişti.

YOKSULLUĞU SİYASETE ALET ETMEK

Konuyla ilgili soru önergesine İzmit Belediyesi tarafından verilen tutarı değerlendirerek açıklama yapan Muharrem Tutuş, kampanya kapsamında İzmit genelinde ödenen toplam fatura tutarı olan 4 bin 886 TL, 67 İzmitli vatandaşımızın faturası, gündemi yoksulluk olan İzmit Belediyesini belgeleriyle eleştirirken, çarşıda, meydanda Askıda Faturanın reklamlarını izledik, haberlerini okuduk. Bu mudur dedi? O kadar reklam yaparak ödediğiniz fatura 4886 TL’ise Askıda Faturanızda Yalan dedi.

GÜNDEMİNİZ YOKSULLUK AMA

350BİN NÜFUSLU İZMİT’TE ÖDENEN FATURA 4 BİN 886 TL

AK Parti İzmit Belediye Meclis Grup Başkan Vekili Muharrem Tutuş, kampanya kapsamında ödenen tutar ile ilgili,

“Şimdi bu mu yaptığınız iş?

Bunun reklamını mı yapıyorsunuz sürekli ve sıkılmadan, yoksulluğun adını siyasete alet etmek mi niyetiniz desek, muhtemelen müracaat yok cevabı alacağız. 350 bin nüfuslu İzmit’te, ödenen fatura 4 bin 888 TL…

Ama bugün kürsüde genel başkanınız ile birlikte; gündemimiz yoksulluk, başka soru sormayın diye gazeteci azarlamakta pek bir mahir gördük sizi” ifadelerini kullandı.

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

27 + = 34