YENİDEN REFAH’LI KADINLARDAN GAZETEMİZE ZİYARET

Yeniden Refah Partisi Gölcük İlçe Kadın Kolları gazetemizi ziyaret etti.
Yeniden Refah Partisi Gölcük  İlçe Kadın Kolları Başkanı Arife Çelik Şenol, İlçe Teşkilat Başkanı Özge Naak, İlçe Teşkilat görevlisi Nevra Özbey gazetemizi ziyaret etti. Ziyarette kendilerini gazetemizin imtiyaz sahibi Tuğba Zeren ağırladı. Şenol;  “Tüm koşullarda ve şartlarda kamuoyunu bilgilendirerek, halkımızı haberdar eden çalışmalarınızla, yaptığınız bu cansiperane çalışma takdire şayandır. Bizde bu vesileyle Gölcük Yeniden Refah Partisi Gölcük İlçe Kadın Kolları olarak sizlerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününü kutlarız.” ifadelerini kullandı.
Sohbet havasında geçen ziyarette Kadın Kolları Başkanı Arife Çelik Şenol  ve ekibi çalışmaları hakkında da bilgilendirmelerde bulundu.
Şenol; “Ülkemizin içerisinde bulunduğu durumdan el ele vererek çıkacağız. Bu konuda özellikle kadınlarımıza çok görev düşüyor. Kadın siyasetin dışında asla düşünülemez. Evin ekonomisiyle, tencerede pişen yemeğiyle ve okula yolladığı çocuklarıyla ilgilenen hep kadınlarımızdır. Kadınlar tüm bu süreçte kendilerini siyasetin dışında görmeden ve erkeklerin siyasi egemenliğinde kalmadan yol yürümelidir. Yaklaşan seçimlerde geleceğimizin refahı için vatandaşlarımızın en doğru kararı vereceğine inanıyorum” diye konuştu.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

57 − = 47