CADENCE SULTANLAR GALİP GELDİ

Türkiye Kadınlar Voleybol 2.Lig 2. Grupta mücadele veren Cadence İhsaniyespor, Gölcük 17 Ağustos Spor Salonu’nda konuk ettiği zorlu rakibi Ayvalıkgücü Belediyespor’u 3-2 mağlup etti.

ÇOK İYİ MÜCADELE VERDİ

Lig’de ilk yarısında son iki haftada oynadığı maçlarda beklentilerin altında kalarak, play-off grubunu zora sokan ve ikinci yarıda ilk iki maçını kayıp ile geçen Cadence İhsaniyespor, Gölcük 17 Ağustos Spor Salonu’nda konuk ettiği zorlu rakibi Ayvalıkgücü  Belediyespor’u konuk etti. Bu kritik mücadeleye mutlak galibiyet için çıkan filenin sultanları iyi bir oyun ortaya koydu. Maça Zeynep Kavas, Busenur Çoban, Gözde Yavuz, Gamze Yavuztürk (L), Sevilay Türkan ve Müesser Yılmaz ile mücadeleye başlayan temsilcimiz ilk sette çok iyi mücadele verdi.

 SULTANLAR MAÇI KAZANDI

Gölcük 17 Ağustos Spor Salonu’nda oynanan maçın ilk setinde oldukça etkili bir mücadele sergileyen siyah beyazlı sultanlar rakibini 25-19 gibi skor ile mağlup etti. Maçın ikinci setinde file üstü smaçlarda etkili bir oyun sergileyen Sevilay Türkan ve Müesser Yılmaz ikinci seti takımı adına 25-14 kazandıran oyuncular oldu. Maçın üçüncü setinde oyundan biraz kopan temsilcimiz bu seti 19-25 olarak rakibine kaptırdı. Dördüncü sette konuk ekip üstünlüğü devam etti ve temsilcimiz bu seti de 21-25 kaybederek setler 2-2 oldu. Time Break setinde büyük bir çekişme yaşanırken siyah beyazlı sultanlar son seti 16-14 kazandı. Bu sonuçla sultanlar maçı 3-2 kazandı.

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 1 = 1