Vali Yavuz “Polis Teşkilatının176. Kuruluş yılınızı kutlarım”

“Türk Polis Teşkilatı; Yurt İçi ve Yurt Dışında Milletimize Layık Bir Teşkilat Olarak Hizmetlerine Devam Ediyor.”

Türk Polis Teşkilatımızın 176. Kuruluş yıldönümü münasebetiyle İl Emniyet Müdürü Veysal Tipioğlu ve beraberindeki emniyet mensupları, Vali Seddar Yavuz’u ziyaret ettiler.

Vali Seddar Yavuz’a çiçek takdiminde bulunarak kabullerinden dolayı teşekkür eden İl Emniyet Müdürü Veysal Tipioğlu, Türk Polis Teşkilatının tarihi ve çalışmaları hakkında bilgi sunumunda bulundu.

Aziz Milletimizin polisimize güvendiğini ve çalışmalarını takdir ettiğini vurgulayan Vali Seddar Yavuz yaptığı konuşmalarında; “Öncelikle Polis Teşkilatımızın kuruluş yıldönümünü kutluyorum. Nice sağlıklı, huzurlu milletimize hizmet etme noktasında yıllar diliyorum. Türk Polis Teşkilatı; devletimizin ve milletimizin hizmetinde, milletimizin can ve mal güvenliğini sağlamak ve başta terörle mücadele olmak üzere yurt içi ve yurt dışında her daim milletimize layık bir teşkilat olarak hizmetlerine devam ediyor. Aziz Milletimiz polisine güveniyor, yapmış olduğu başarılı çalışmaları takdir ediyor ve her daim dualarında yer veriyor. Hepimizin hedefi milletimizin duasında yer almak, onun takdirini kazanmaktır. Bizde her daim dualarımızı bizi devletimize milletimize mahcup etme diye bitiriyoruz. Kocaeli’nde yaklaşık 9 aydır birlikte çalışıyoruz. Özellikle tedbirlerle önlenebilen suçlarda ciddi bir düşüş olduğunu hep beraber görüyoruz. Başta size ve teşkilat mensuplarına bir kez daha yapmış olduğunuz özverili çalışmalarınızdan dolayı teşekkür ediyorum.

 Aziz Türk Milleti ve Onun Emrindeki Şerefli Güvenlik Güçleri Hain Tuzakları Bertaraf Edebilecek Kudrete ve Akla Sahiptir.

 Türk milletinin ferasetinin yüksek olduğunu ifade eden Vali Yavuz; Türkiye Cumhuriyeti Devleti iç ve dış bir çok tehlike ile yüzleşiyor. Özellikle 2023 yılına yani Cumhuriyetimizin 100. Yılına yaklaşırken 100 yıllık planlarını yeniden devreye sokmaya çalışan dışardaki küresel çetelerin ve Türkiye’de bu küresel çetelerin uzantılarının yeni baştan birtakım tuzaklar kurduğuna da hep beraber şahit oluyoruz. Aziz Türk Milleti ve onun emrindeki şerefli güvenlik güçleri bu hain tuzakları bertaraf edebilecek kudrete ve akla sahiptir. Aziz Milletimiz her hangi bir tereddüt veya şüpheye düşmesin, devletine ve onun meşru yöneticilerine güvensin. Güvenlik güçlerimize dua etsin ve çağrılarımıza kulak versin. Aziz Milletimiz zaten feraseti yüksek, olan biten her şeyi en ince ayrıntısına kadar gören ve buna göre pozisyon alan bir millettir. O yüzden 2023 de Cumhuriyetimizin 100. Yılını taçlandıracak ve kuruluşunu tamamlamış bir Cumhuriyetin artık diriliş ve kıyama geçeceği süreci inşallah hep beraber idrak etmiş olacağız. Bu vesileyle görevlerini yerine getirirken şehit olan polislerimizi rahmetle anıyor, gazi polislerimize şükranlarımı sunuyor, görevi başında bulunanlara ve emekli olanlara aileleriyle birlikte sağlık, başarı ve mutluluklar diliyorum.diyen Vali Yavuz, konuşmalarının ardından tüm Polis Teşkilatının kuruluş yıldönümünü tebrik ederek, sağlıklı, huzurlu, kazasız belasız, hayırlı görevler diledi.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

66 − 63 =