Yeniden Refah Partisinden Hisareyn Çıkartması

Yeniden Refah Partisi Gölcük ilçe teşkilatı çalışmaları kapsamına bir yenisini daha ekledi.

Yeni Refah Partisi İlçe Başkanı Mustafa Bayazıt öncülüğünde saha çalışmalarına başlayan Yeniden Refah Partisi, bu çalışmalarını bu sefer de Hisareyn Merkez ve Karaköprü mahallelerinde yaptı.  Yeniden Refah Partisi Gölcük ilçe teşkilatı hız kesmeden çalışmalarına aralıksız devam ettiğini bir kez daha gözler önüne serdi.

Bayazıt program sonunda şu açıklamalarda bulundu; “Gölcük ilçe olarak, yarın seçim varmış gibi çalışmaya devam ediyoruz. Her türlü dezavantaja rağmen halkımızın teveccühü her geçen gün artıyor. Halkımız partimizin d-8,havuz sistemi, adil düzen, önce ahlak ve maneviyat referanslarını ve dahasını çok iyi biliyor. Biz halkımıza bunları hatırlatıyor tarihinde ilk denk bütçe yapan hatta fazla çıkaran, ekonomik faaliyetlerimizi Refah ve Milli görüş zihniyetinin çözüm odaklı hizmetine anlayışına davet ediyoruz” dedi.

Bayazıt daha sonra “Halkımızla buluşmalarımızda şunu özellikle görüyoruz ki; Halkımız son 10 yıla yakın süredir iktidara alternatif görmediği için kerhen oy vermektedir. Artık biz varız artık alternatif var dediğimiz de halkımızın bize karşı olan umut ışığını görüyor ve fark ediyoruz.

Artık alternatif var diyoruz, artık Yeniden Refah partisi var diyoruz ve yollara revan oluyoruz. Seferin hakkını vermeye çalışan biz Milli Görüş erleri ve Yeniden Refah partisi mensubları olarak Seçmenimizin ve Allah’ın (cc) takdiri ile zafere doğru yürüyoruz. Reçete belli; Milli Görüş, Yeniden Refah partisi ve DR. Fatih Erbakan, bizi izlemeye devam edin diyerek sözlerine son verdi.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

+ 75 = 83