Gülsuyu, ‘Hepinizi tebrik ediyorum’

27 Eylül-6 Ekim tarihleri arasında Antalya’da yapılan Dünya Gençler Muay Thai şampiyonasında milli takımda ülkemizi temsil eden Gölcüklü Ezgi Adıslıoğlu 60 kg genç bayanlarda ve Muhammer Can Şahin 86 kiloda dünya şampiyonu olarak Ay Yıldızlı bayrağımızı göndere çektirip İstiklal Marşımızı çaldırdı.

Gülsuyu, ‘Hepinizi tebrik ediyorum’

Dünya Şampiyonları Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu’nu ziyaret  ziyaret etti. Gülsuyu, Dünya Şampiyonlarını tebrik ederek, ‘Sizlerle gurur duyduk, mutlu olduk. Hepinizi tebrik ediyorum’ dedi.

Ülkemizi Antalya’da gerçekleştirilen Dünya Gençler Muay Thai Şampiyonasında en iyi şekilde temsil eden ve 2 Dünya Şampiyonluğu, 1 Dünya ikinciliği tattıran Sporcular Ezgi Adıslıoğlu, Muhammer Can Şahin ve Seyit Ali Civan İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu’nu ziyaretinde, ‘Ülkemize ve Gölcük’e böyle gurur yaşattığımız için çok mutluyuz’ diyerek kısa bir konuşma yaptılar.

Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu  Sporcularımıza, Antrenörlerine ve ailelerine  ilçemiz adına teşekkürlerini sunarak  başarılarının devamını diledi.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 1 = 3