YENİDEN REFAH, 14 MAYIS’TA SÜRPRİZ YAPACAK

Yeniden Refah Partisi milletvekili adayı ve parti yöneticileri, Gölcük Vizyon Gazetesini ziyaret etti. Gündemi ve seçim atmosferini değerlendiren partililer, projeleri hakkında bilgiler verdiler.

Yeniden Refah Partisi milletvekili adayı Melike Yalçın, Yeniden Refah Partisi Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanı Zehra Barutçu, Genel Merkez Kadın Kolları Kocaeli İl Sorumlusu Kadriye Oktay, Yeniden Refah Partisi Gölcük ilçe Kadın Kolları Başkanı Arife Şenol, Gölcük ilçe Teşkilat Başkanı Özge Naak ve İl Gençlik Kolları Başkanı Büşra Barutçu Gazetemiz İmtiyaz sahibi Tuğba Zeren’i ziyaret etti.

 

YALÇIN: ‘TÜRKİYE’NİN EN GENÇ LİDERİ İLE YOLA ÇIKTIK’

Seçimlerden zaferle çıkmak istediklerini belirten  Melike Yalçın: ”26 yaşındayım. Kuruluş sürecinde bu yana partimin içerisindeyim. 21 yaşındam beri partimin üyesiyim. 4 yıl da Darıca ilçe kadın kolları başkanı olarak görev yaptım. Bugün de partimizin 8. sıradan milletvekili adayı oldum.  Şu an bir seçim sürecine girmiş bulunuyoruz, ülkemizin her yerini karış karış dolaşıyoruz. 2018 yılında kurmuş olduğumuz partimizi bütün illerde ve 900 üzerinde ilçemizde teşkilatlandırarak kurduk. Bunu yaparken de herhangi bir devlet yardım almadan tamamen kendi alnımızın akıyla alın teriyle bugünlere getirdik. 14 Mayıs seçiminde ilk sınavımızı vereceğiz,  ilk seçimimiz olacak. Türkiye’nin en genç lideri Sayın Dr. Fatih Erbakan beyle beraber ülkemize çok daha iyi hizmetler yapmak için bu yola çıktık. Ülkemizin kalkınması tarafında çok fazla projelerimiz var. Şu anda 681 proje genel merkez tarafından hazır. Gerçekten meclise girdikten sonra “Hayra motor, Şerre fren” olmaya adayız.” İfadelerini kullandı.

BARUTÇU: ‘BİZİM MİSYONUMUZ TÜRKİYE, VİZYONUMUZ İSE TÜRKİYE’Yİ DAHA İYİ SEVİYELERE TAŞIMAKTIR’

Milli görüşün davasının  misyonu ve vizyonu olan bir parti olduğunu söyleyen Yeniden Refah Partisi Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanı Zehra Barutçu: “Milli görüş 1969 yılında Prof. Dr. Necmettin Erbakan Hoca tarafından başlatılmıştır. İnşallah önce bölgemizi sonra ülkemizi sonra da dünyayı adil düzene getireceğiz. Biz hiç kimseyi ötekileştirmiyoruz, ötekileştirmeyeceğiz de.  Her zaman düşüncemiz devletimizin bütünlüğü ve bayrağımızın devamlı göklerde olmasıdır.

Milli görüş davası kurulduğu günden bu yana misyonu da vizyonu da belli olan bir partidir. Bizim misyonumuz Türkiye, vizyonumuz ise Türkiye’yi daha ileri seviyelere taşımaktır. Dolayısıyla bugün tekrar sahada olmamızın sebebi Türk milletinin bu vatan topraklarının buna yeniden ihtiyacı olduğunu hissetmemizdir. Milli görüş çizgisi hani sanılanın aksine sadece muhafazakar kesime yönelen bir parti değil Türklüğün ve Türkiye değerlerinin üste taşınmasını savunan bir partidir” dedi.

ŞENOL: ‘GÖLCÜK HALKININ TEVECCÜHLERİ ÇOK FAZLA, SİZİ MECLİSE GÖNDERMEK İSTİYORUZ DİYORLAR’

Yeniden Refah Partisi Gölcük ilçe kadın kolları başkanı Arife Şenol: “Biz her zaman Necmettin Erbakan hocamızın da dediği gibi nezaket ve zerafetimizi hiçbir zaman bırakmayacağız ve hiç kimse hakkında da olumsuz konuşmamaya gayret göstereceğiz. Biz din, ırk, mezhep ayırmıyoruz. Yeniden Refah Partisi muhafazakar bir parti ama bilim ve teknolojiyide önem veren bir parti. Bundan dolayı da milletimizden destek bekliyoruz. Gölcük kadın Kolları başkanı olarak söyleyebilirim ki, biz Gölcük’ü karış karış dolaştık. Gölcük halkının teveccühleri çok fazla beklentimizin üzerinde açıkçası. İnsanımız gerçekten milli görüş hareketini Erbakan hocamızın günündeki o güzel günleri özlemiş. Bize düşen şey de bu etapta milletimizin teveccühüne karşılık verebilmek. Seçime yaklaştığımız şu süreçte halkımız bizi anladı ve dinledi. Bize “Sizi mecliste görmek istiyoruz” diyorlar. Seçimlerde sürpriz yapacak bir parti olduk. İnşallah seçimde de en güzel sonuçları alıp, alnımızın akıyla zafer elde etmek istiyoruz.” İfadelerini kullandı.

‘BAŞARILAR DİLİYORUM’

Gazetemiz imtiyaz sahibi Tuğba Zeren: ‘Nazik ziyaretlerinizden dolayı Yeniden Refah Partisi’nin kadınlarına teşekkür ediyorum. Kadınlar olarak, yaşamın her noktasında varız, çalışıyoruz, üretiyoruz ve güzelleştiriyoruz. Heyecanınız ve tüm emekleriniz için bende sizlere 14 Mayıs seçimleri için de başarılar diliyorum’ ifadelerini kullandı.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

11 − = 7