ÜNLÜ: “24 HAZİRAN SEFERBERLİK DİYORUZ”

 

Milliyetçi Hareket Partisi 27.dönem milletvekili adaylarını tanıttığı iftar programında buluştu. İl Başkanı Aydın Ünlü yaptığı konuşmada, “24 Haziran seferberlik diyoruz. 24 Haziran akşamı bayraklarımızla sokakta şov yapmak istiyoruz. Seçimi kaybettiğimizde telefonu kapatıp yatmak değil seçim heyecanı yaşamak istiyoruz” dedi.

 

 

 

 

Düzenlenen iftar programına MYK üyesi Erkan Azeri, İl Başkanı Aydın Ünlü, il ve ilçe yönetimleri ve MHP Kocaeli milletvekili adayları katıldı. İftardan önce Kuran-ı Kerim Tilaveti, saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu.

SAFFET SANCAKLI GELMEDİ

MHP 27. Dönem Milletvekili Aday Adayı tanıtım toplantısında Saffet Sancaklı’nın olmaması dikkatleri çekti. Sancaklı’nın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte Bosna’ya giden heyet arasında bulunduğundan dolayı katılamadığı öğrenildi.

BARAJI AŞMAK İÇİN GELENLER İTTİFAKI DEĞİL

Milletvekili adayları kendilerini kısa kısa tanıttı. MHP Kocaeli’nin en genç adayı Zeynep Adak konuşmasında “Aydın Ünlü, sandık görevlisi olmanın öneminden bahsediyordu. Sandık görevlisinden Milletvekili adayı oldum. “ dedi. Hilal Elmas, “Cumhur İttifakı, diğer ittifak gibi baraj aşmak için bir araya gelenler ittifakı değil; ülkemiz için oluşan bir ittifaktır.” açıklamasında bulundu.

200 BİN KİŞİYE DOKUNDUK

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, “13 milletvekili adayımızı dinlediniz yoruldunuz ama olması gereken konular. Bu programı yapmadan seçim sahtımaline inmek olmuyor. Aday adayı olup da seçilmeyip toplantıya katılan arkadaşlarımızı buradan görmekten memnunum. Sahaya hazır teşkilatız biz. Kocaelinin bir ucundan diğer ucuna 200 bin kişiye dokunmuşuz. Davaya bir ömür adamış arkadaşlarımıza bir yemekle madalya ve plaketle onura ettik. Bu çalışmalar seçim sahtımaline girilmeden yapılmıştır. “ açıklamasında bulundu.

24 HAZİRAN SEFERBERLİK DİYORUZ

Ünlü, konuşmasının devamında, ”24 Haziran seferberlik diyoruz. 24 Haziran akşamı bayraklarımızla sokakta şov yapmak istiyoruz. Seçimi kaybettiğimizde telefonu kapatıp yatmak değil seçim heyecanı yaşamak istiyoruz. Gelin bu seçimi hep beraber kazanalım diyoruz. Kazanmanın yolu çalışmaktır. Nerede ülkücüler diyorsunuz ya? Oy pusulasının ikinci sırasındayız. Vurun mührü MHP’ye. Bizlerle çalışmayan hiçbir insanı partinin kapısından sokmam. Yemin ediyorum sokmam. Bunu sizlerin haklarını savunmak için söylüyorum” dedi.

27.DÖNEM MHP KOCAELİ MİLLETVEKİLİ ADAYLARI

Saffet Sancaklı,Hilal Elmas, Alperen Şakacı, Ertan Yılmaz, İbrahim İnanç Çakıroğlu, Serkan Kural, Gamze Can, Vedat Akbulut, Kübra Gündoğdu, Tolga Öztürk, Dursun Furunci, Gürbüz Aslan, Zeynep Adak.

 

 

 

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

23 + = 27