TOKİ EVLERİ SATIŞA ÇIKIYOR!

Gölcük Belediyesinin TOKİ ile birlikte gerçekleştirdiği Denizevler Kentsel Dönüşümü kapsamında, TOKİ‘ nin Sivritepe mevkiinde inşa ettiği konutlar satışa çıkacak.  Satış müracaatları 5 Mart- 22 Mart tarihleri arasında yapılacak.

BAŞVURULAR ZİRAAT BANKASINA YAPILACAK

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş yaptığı açıklamada;” Gölcük için büyük önem arz eden bir projeyi daha hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. TOKİ ile birlikte yürüttüğümüz Denizevler Kentsel Dönüşüm de, hem Denizevler bölgesinin dönüşümünü sağlayarak deprem riskine karşı tedbirimizi almış olduk hemde Sivritepe bölgemizde inşa edilen 541 adet konut ile şehrimize modern, depreme dayanıklı yeni binalar kazandırdık. Halkımıza hayırlı olsun” dedi. Ellibeş konuşmasını” TOKİ’nin inşa ettiği bu konutların satış müracaatları 5 Mart ile 22 Mart tarihleri arasında Ziraat Bankasına yapılacak. Girişimlerimiz neticesinde şehit aileleri, harp ve Vazife malulleri ile dul ve yetimlerine kuraya girmeden konut alma hakkı tanınmış olup, engelli vatandaşlarımıza konut sayısının %5’i, emekli vatandaşlara da konut sayısının %25’i kadar kontenjan ayrılmıştır” diyerek sonlandırdı.

Vatandaşlarımız daha detaylı bilgi için www.toki.gov.tr den veya 44 86 54 (444TOKİ) telefonunu arayarak bilgi alabilirler.

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

49 − 40 =