GÖLCÜK’TE DELEGE SEÇİMLERİ TAMAMLANDI

AK Parti Gölcük İlçe Teşkilatı dün İlçe Kongre Seçiminde oy kullanacak delegelerin seçimi gerçekleştirildi. Gölcük’te Merkez Mahallesi, Dumlupınar Mahallesi ve Köylerin delege seçimi AK Parti İlçe Binasında yoğun katılımla gerçekleştirildi. Delege seçimine AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş’te katılım sağladı.

İl Başkanı Ellibeş oyunu kullandı

AK Parti Genel Merkez Karar ve Yönetim Kurulu tarafından ‘Birlik, Dirlik ve Kardeşlik İçin Yeniden Yollara Düşme Vakti’ diyerek başlatılan 7. Büyük Kongre Takvimi AK Parti İl Başkanlığı tarafından resmen başlatıldı. AK Parti’nin Delege Seçimi dün sabah saat 10.00’da başladı. Saat 12.00’de İlçe Parti Binasına gelen AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş, oyunu burada kullandı.

15 Mahalleye sandık kuruldu

AK Parti’nin Delege Seçiminde ilçemizde toplamda 15 mahalle bürolarına sandık kuruldu. Toplamda 22 bin 500 üyenin katıldığı delege seçiminde 400 delege belirlenecek.

2 Mahalle ve Köyler oylarını Parti Binasında kullandı

AK Parti İlçe Parti Binasında gerçekleştirilen seçimde Merkez Mahallesi, Dumlupınar Mahallesi ve Köylerin üyeleri oy kullandı. Saat 17.00’ye kadar süren delege seçimlerine katılım oldukça yoğun oldu.

Seymen, ‘Seçimimiz Demokrasi Şöleni eşliğinde gerçekleşiyor’

Delege seçimlerinde oy kullanmadan önce konuşma yapan AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen, ‘Öncelikle Delege Seçimlerimizin partimize ve ilçemize hayırlı olmasını diliyorum. Bugün burada delege seçimimiz demokrasi şöleni eşliğinde gerçekleşiyor. Sayın İl Başkanımıza, partililerimize ve üyelerimize katılımlarından ötürü teşekkür ediyorum’ dedi.

Ellibeş, ‘Gölcük benim için çok değerli’

Başkan Seymen’den sonra konuşma yapan AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş, ‘Bugün 5 ilçemizde partimizin delege seçimimizi gerçekleştiriyoruz. Gölcük benim için çok değerli. Biliyorum İl Başkanı olduktan sonra sizi biraz ihmal ediyorum ama İl Yöneticilerimiz her zaman sizin yanınızda. Bugün Gölcük’te 15 Mahallemize kurulan sandıklarda 22 bin 500 üyemiz oy kullanacak, 400 delegemiz seçilecek. Bugün Sayın İlçe Başkanımız, Belediye başkanımız ve siz değerli partililerimiz ile seçimimizi demokrasi şöleni şeklinde yapıyoruz. Delege  seçiminin partimize ve ilçemize hayırlı olmasını diliyor, sizleri saygıyla ve sevgiyle selamlıyorum’ diyerek konuşmasını tamamladı.

‘Çok sayıda katılım sağlandı’

Delege Seçimine AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen, Belediye Meclis Üyeleri, İl Yönetim Kurulu Üyeleri ve delege seçiminde oy kullanacak üyeler katılım sağladı.

Oylarını kullandılar

Konuşmaların ardından İl Başkanı Mehmet Ellibeş, İlçe Başkanı Çetin Seymen ve Üyeler sandıklarda oyunu kullandı.

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

46 + = 56