“SORUNLARI SÖYLEMEK YETMEZ, YOL HARİTAMIZ HAZIR…”

İYİ Parti Gölcük İlçe Başkanı İsmail AYNACI, basın açıklamasında, İYİ Parti’nin iktidar olması ile birlikte, sorunların çözümü için ortaya konacak belli başlı konulara değindi. Aynacı, sorunların başında ekonomi ve eğitim ile ilgili partinin önerilerini değerlendirdi.

Aynacı; “Cumhuriyetimizin 100. yılında iktidara talip olan partimiz, Türkiye’nin sorunlarını çözme noktasındaki kararlı iradesinin nişanesi olarak dün Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in katılımıyla göç doktrini ve stratejik eylem planımızı açıkladı. İYİ Parti olarak sadece sorunları söyleyen değil, ülkemizin içinde bulunduğu sorun ve sıkıntılı alanları tespit edip bunların çözümü için çalışmalar yapıp iktidara geldiğimizde nasıl bir yol izleyeceğimizi anlatmaya devam ediyoruz. Geçtiğimiz aylar içinde İYİ Parti iktidarında ekonomi konulu programımızı açıkladık. İYİ Parti Genel Merkezi Ekonomi Politikaları Komisyon Başkanımız önderliğinde sağlam bir ekonomik kadro kuruldu ve çalışmalarımız devam ediyor. Bu kadro göreve geldiği gün ülkemiz darboğazdan çıkacak. Uygulanan yanlış para politikası sona erecek. İsraf edilen kaynaklar durdurulacak. Yolsuzluğun önü kapatılacak. Servet transferleri son bulacaktır. Şu an en önemli gündemimiz olan enflasyonla mücadeledeki tuhaf teorilerin yerini bilim alacak. Merkez Bankası sadece kendi görevini yerine getirecek. Dövize keyfi müdahaleler son bulacak. Kamu bankaları para politikasına karışmayacak. Özel bankaların kredi kararları piyasa koşullarına bırakılacak.”

“İSTİKRARLI BİR EĞİTİM MODELİ İLE ÇAĞI YAKALAYACAĞIZ”

“İYİ Parti iktidarında eğitim sistemindeki eksiklikleri ve buna yönelik çözüm çalışmalarımızı da kamuoyu ile paylaştık. İktidara geldiğimizde İyi Eğitim Modeli ile bir yıl okul öncesi eğitim ve beş yıl ilkokul eğitim dönemi tekrar geri gelecek. Taşımalı eğitim sistemi sonlandırılacak. Köy okullarımız tekrar hayata geçirilecek. Öğretmen mülakatlarına son verilecek. Rektörleri üniversiteler seçecek vee YÖK kaldırılacaktır. Cumhuriyetimizin 100. yılında özgür bireyler yetiştireceğiz. Çoğulcu toplum yaratacağız. Andımızı tekrar okutacağız.

Yine dün açıklanan kararlı ve planlı geri dönüş ile AKP iktidarının açık kapı politikasının beraberinde getirdiği kontrolsüz göç akınları, Türk milli devlet yapısını ve Türk milli kimliğini tehdit eder hale gelmesi sonlanacak. Ülkemizde misafir konumunda olan mültecilerin, planlı bir şekilde kendi ülkelerine dönüşü sağlanacaktır. Türk milletinin en zor zamanında bir umut olarak kurduğu partimiz, her alanda üzerine düşeni yapmakta, İYİ Parti iktidarında iyi bir Türkiye için hazırlıklarını yapmaktadır. Millete verdiğimiz sözleri tutmaya az kaldı.

Son zamanlarda ülke gündemine oturan rüşvet ve yolsuzluk iddialarına hükümet kanadı, kulaklarını tıkamaktadır. Bir iş insanının televizyon kanallarında kendisinden nasıl rüşvet istendiğini alenen anlattığını izledik. AKP Erzurum Milletvekili ve kardeşlerinin kendisinden istediklerini beyan etmesine rağmen hiçbir yasal işleme başlamaması düşündürücüdür. Hükümet ve ortaklarının bu rüşvet ağı karşısında tepkisiz kaldıklarını ve konuyu gizlemeye çalıştıklarını görüyoruz. Onlar ne kadar görmezden gelip kafalarını kuma gömmek isteseler de 20 yıllık yönetimin anılacağı konu sadece yolsuzluk, rüşvet ve kamu malını yandaşa peşkeş çekmektir.

Bizler inanıyoruz ki ortaya saçılan bu rezilliklere vatandaş tepkisiz kalmayacak. Yolsuzluk, yasaklar ve yoksullukla mücadele sloganı ile siyasi sahneye giren AKP iktidarı, bu üç Y’yi kendilerinin kullanmasının bedelini sandıkta ödeyecektir.”

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

31 + = 35