AYNACI; “GENEL BAŞKANIMIZI KOCAELİ’DE EN GÜZEL ŞEKİLDE AĞIRLAYACAĞIZ

İYİ Parti Gölcük İlçe Başkanı İsmail Aynacı, partilerinin Genel Başkanı Meral Akşener’in ilimizde yapacağı program hakkında, parti binasında açıklamalarda bulundu.

İYİ Parti Gölcük İlçe Başkanı İsmail Aynacı, partilerinin Genel Başkanı Meral Akşener’in ilimizde yapacağı programla ilgili olarak önceki gün parti binasında açıklamalarda bulundu. Başkan Aynacı, açıklamasının başında ilk olarak “AKP’nin Adana’da düzenlemiş olduğu gençlik festivali dönüşünde meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden üç gencimizden biri de Kartepe’den evladımız Sude Akkuş’tu. Sude ile birlikte bu elim kazada hayatını kaybeden genç kardeşlerimize Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı diliyorum” dedi.

‘MİLLETİMİZİN ARTAN TEVECCÜHÜ İLE KARŞILANMIŞTIR’

Sözlerine devam eden Aynacı, “Uzun bir süredir yurt gezilerine ve esnaf ziyaretlerine devam eden İYİ Parti Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener, bu gezilerde milletimizin artan teveccühü ile karşılanmıştır. Milletimizin zorlu günlerine güneş gibi doğan ve gün geçtikçe bu ilginin ve üye sayımızın artarak devam ettiği İYİ Partimizin il ve ilçe bazında çalışmaları devam etmektedir. Bu süreçte daha önce de Kocaeli ilimiz çerçevesinde ziyaretlerini gerçekleştiren Genel Başkanımız, bu kez Çayırova, Derince ve İzmit’te esnaf ziyareti ve bir dizi programda bulunacaktır. Genel Başkanımızın bu ziyaretleri, esnaf ziyareti şeklinde olsa da zaman zaman adeta bir sevgi seli ile miting havasına dönüşmektedir. Milletimiz İYİ Parti’ye güveniyor” dedi.

‘İZLEDİĞİMİZ YOLUN DOĞRULUĞUNU GÖRÜYORUZ’

Başkan Aynacı, açıklamasının sonunda “İYİ Parti Gölcük İlçe Başkanlığı olarak Genel Başkanımızı bu ziyarette en iyi şekilde karşılayıp kendi memleketinde gururla ağırlayacağız. Yaptığımız duyurular sonucunda gördük ki sadece parti teşkilatı mensupları değil, partimize üye olmayan birçok kişi de geri dönüş yapıp program detaylarını sormakta ve programa katılmak istediklerini iletmektedir. Bu da İYİ Parti olarak izlediğimiz yolun doğruluğunu, vatandaş nezdinde karşılık bulduğumuzu ve yükselişte olduğumuzu göstermektedir. Yaptığımız bu çalışmalar sonucunda seçim sabahı partimizin, en yüksek oyu alan parti olarak sandıktan çıkacağına olan inancımız tamdır. Yapılan anketlerde yüzde 20 bandını aştığımız, bunun habercisidir. ‘Millet bizi çağırıyor’ sloganı ile çıktığımız bu yolda sevgi ile güçlenen, güvenle yaşayan, adaletle özgürleşen, üreterek kazanan ve liyakat ile eşitlenen Türkiye’ye az kaldı. Tüm hemşerilerimizi de Perşembe günü İzmit’teki programımıza bekliyoruz” dedi.

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

84 − 83 =