ŞOK AÇIKLAMA, “3 DÖNEMİ BİTİRENLER ADAY OLMUYORUM” DESİN

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, yerel seçimlerle ilgili açıklamalarda bulundu. 3 dönem belediye başkanlığı koltuğunda oturan AK Partililere çağrı yaptı: 3 dönemi bitiren arkadaşlarımız ‘aday olmuyorum’ desin

Bülent Turan'dan AK Partili belediye başkanlarına çağrı
AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan’dan yerel seçimlerle ilgili açıklamalarda bulundu. Turan, “3 dönem belediye başkanlığı yapan arkadaşlarımız ‘aday olmuyorum’ desin.” diye konuştu.

AK Parti’nin yerel seçimler için takvimi henüz belli olmadı. Aday adaylığı için başvuruların henüz başlamadığı AK Parti’de, Grup Başkanvekili Bülent Turan 3 dönem uyarısı yaptı.

TRT Haber’e konuşan Turan, “Ben isterim ki 3 dönem bitiren tüm arkadaşlarımız desinler ki genel merkezimize ‘ben 3 dönem yaptım aday olmuyorum kardeşim.’ Bunu yapsın bunu bekleriz. Tüm 3 dönemlik arkadaşlarımız, ben çok iyi çalıştım, çok iş yaptım ama 40 yaşında başkan olduysam 55 oldum, 60 oldum desinler genel merkezimizi rahatlasınlar” dedi.

Turan şunları söyledi: “Genel merkez baktı, şu ilçelerde, bu ilde 3 dönem olmuş ama hala sana ihtiyacımız var, halk seni çok seviyor, sen olmazsan biz giremeyiz burada diyorsa istisnai olarak genel merkezimiz ‘sen sen devam et’ desin. Kural 3 dönemlik arkadaşlarımızın izin alması olsun, istisna genel merkez talimatı gereği olsun.”

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

+ 78 = 87