41 Plakalı Aracı Görenler Şaşırdı

41 plakalı bu aracı görenler şaşkına döndü!
İstanbul Bostancı’da seyir halinde giden 41 plakalı aracı görenler şaşkına döndü.
ARACI FOTOĞRAFLADI
Kocaeli’den aracı ile İstanbul’a gitmekte olan İYİ Parti Derince’den Salih Işık, önünde seyreden aracın arkasındaki yazıları görünce büyük şaşkınlık yaşadı ve aracı fotoğraflayarak sosyal medyada paylaştı.

CANINA NASIL TAK ETTİYSE
Işık, Kocaeli Barış gazetesine yaptığı açıklamada, “Tüm sürücülerin dikkati bu araç üzerindeydi. Vatandaşın canına nasıl tak ettiyse böyle bir şey yapmış. Ben plakayı fotoğrafı çektikten sonra fark ettim, yazı o kadar dikkat çekiciydi düşünün” dedi.

BASINA YANSIMIŞTI
Bu araç, daha önce Kocaeli’de basına yansımıştı. Gebze’nin tanınmış isimlerinden, siyasetçi, iş adamı Abdurrahman Dede, uzun süredir bir otomotiv devi ile sürdürdüğü hukuk mücadelesini yepyeni bir boyuta taşımıştı. Dede, 2011 yılında satın aldığı otomobilini kusurlu üretildi diye iade etmek istemiş ancak bu talebi karşılık bulmamıştı. O da hukuk mücadelesi başlatmıştı. Bu mücadele 8 yıldır sürüyordu. Bilirkişi incelemesi ve otomobilin TİP onay belgesinde kusurun belirtilmesine rağmen mahkeme mahkeme dolaşan Dede, sonuç değişmeyince aracının arkasına koyduğu tabelalarla firmayı ve aracı ifşa etmeye karar vermişti.

İKİ PANKART
Yerel mahkemelerden birinin aracın gizli ayıplı, diğerinin aleni ayıplı kararı, bilirkişilerin ‘aracın sürüş güvenliği ve trafik emniyeti yoktur’ raporlarına rağmen hukuk yolu ile bir türlü sonuç alamayan Dede, aracının arkasına iki pankart yapıştırmıştı.

“DİKKAT TEHLİKELİ ARAÇ”
Pankartlardan birinde “Dikkat tehlikeli araç. Bu aracın sürüş güvenliği ve trafik emniyeti yoktur! Resmi Bilirkişi Raporları”, diğerinde ise “Dikkat tehlikeli araç. Bu araç gizli ve aleni ayıplıdır. T.C. mahkeme kararları” yazıyordu. Bu yazılarla günlerdir trafikte olan araç, bugün İstanbul Bostancı taraflarında görüldü. Salih Işık tarafından fotoğraflanan araç, bir kadın tarafından sürülüyordu. Tüm sürücülerin ve yol kenarındaki vatandaşların dikkatini çeken araç, uzun bir süre markayı ifşayı sürdürecek gibi görünüyor.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

9 + 1 =