SERKAN SIDAL’I MUTLU EDEN ZİYARET

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Piyalepaşa İlkokulu Okulu 3B Sınıfı öğrencileri gazetemiz ofisine gelip, Gazeteci Serkan Sıdal’ı ziyaret ettiler. Sıdal ziyaretten çok mutlu olurken, çocuklara gazetecilik mesleği ile ilgili bilgi verdi.

Evet bugün 10 Ocak Gazeteciler Günü. Bu noktada ilçemizdeki yerel basın da büyük bir hareketlilik var. İlçemizin tanınmış gazetecisi, Gölcük Vizyon Gazetemizin Genel Yayın Müdürü Serkan Sıdal’ı mutlu eden bir ziyaret gerçekleşti.

VELİLERDE ZİYARETTE YER ALDI

Piyalepaşa İlkokulu Okulu 3B Sınıfı öğrencileri gazetemiz ofisini ziyaret edip, Sıdal’ın gazerteciler gününü kutladılar ve ondan meslekle ilgili bilgiler öğrendiler. Ziyarette Sınıf Öğretmeni Buket Aktaş, veliler Elif Tiryaki, Serpil Sarı, Esra Atak, Aynur Kocatürk, Leyla Tulun ve Melahat Yurt yer aldılar.

DOĞRUDAN ŞAŞMAYIN

Sıdal’la fotoğraf çektiren çocuklar gazetecilik üzerine bir süre sohbet etti. Gazetecilik mesleğinde doğrudan şaşmamak gerektiğini üstüne basa basa söyleyen Sıdal, araştırmacı olmalarını ve sosyal medyada her gördüklerine inanmamalarını öğütledi.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

7 + 1 =