RESMEN MİLLETVEKİLİ OLDULAR

 

 

 

 

 

AK Partili vekiller mazbataları aldı Milletin iradesiyle meclis sıralarına yollanan AK Parti’nin 7 milletvekili, Kocaeli Adliyesi’nden mazbatalarını alarak resmen milletvekili oldu. Başbakan Yardımcısı Fikri Işık yaptığı açıklamada, “Biz de bugün 7 arkadaşımızla mazbatamızı aldık. Çalışmalarımıza da en kısa sürede başlayacağız. Önceliğimiz Kocaeli’nin menfaatleri olacak” dedi. Mazbatalarını alan vekiller Perşembe ve Cuma günleri Ankara’ya giderek TBMM’ye kayıtlarını yaptıracak. 8 Temmuz Pazar günü de yemin edecekler.

 

 

 

24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Seçimlerinde kentimizi Ankara’da temsil etmek için seçilen AK Parti’nin 7 milletvekili, Kocaeli Adliyesi’ne giderek bugün mazbatasını aldı. Parti il teşkilat binasında buluşup, kol kola girerek mazbatalarını almaya giden milletvekillerine; AK Parti İl Başkan Vekili Abdullah Eryarsoy, ilçe belediye başkanları, ilçe teşkilat başkanları, kadın kolları ve gençlik kolları yönetimleri ve çok sayıda partili eşlik etti.

ZEYBEK İLK KEZ MAZBATA ALDI

İl Seçim Kurulu Başkanı Hakim Yusuf Coşkun’un odasında mazbatalarını alan milletvekillerinin içinden 7’nci sıra adayı avukat Emine Macit Zeybek ilk kez vekil olma heyecanı yaşadı. Yıllarca adliyede birlikte görev yaptığı meslektaşı Coşkun’la aralarında geçen konuşma ise oldukça keyifliydi. Zeybek, “Vekil olursam, mazbatamı siz vereceğinize dair söz vermiştiniz. Bugün, bu mazbatayı sizin elinizden almak benim için onurdur” diyerek duygularını ifade etti.

DÜNYAYA ÖRNEK BİR SEÇİM YAŞADIK

Mazbata töreninin ardından Adliye önünde şu açıklamalarda bulunan Başbakan Yardımcısı Fikri Işık: “24 Haziran seçimleri milletimiz için hayırlı olsun. Bu süreçte münferit olaylar dışında seviyeli bir seçim oldu. Bazıları meydanlarda bazıları ekranlarda kendini ifade etti. Katılım oranıyla da dünyaya örnek bir seçim yaşadık. Milletimiz demokrasiye sahip çıktı. Tercihini yapan her bir vatandaşımıza şükran borçluyuz. Cumhurbaşkanımız yüzde 52.6 ile seçimi ilk turda kazandı.

13 VEKİLLE ORTAK ÇALIŞMAK İSTİYORUZ

Bu seçimin kazananı bütün milletimizdir. Bu sonuca herkesin saygı duyması gerekir. Biz de bugün 7 arkadaşımızla mazbatamızı aldık. Çalışmalarımıza da en kısa sürede başlayacağız. Önceliğimiz Kocaeli’nin menfaatleri olacak. Arzumuz 13 vekille birlikte çalışmak olacaktır.” Mazbatalarını alan vekiller Perşembe ve Cuma günleri Ankara’ya giderek TBMM’ye kayıtlarını yaptıracak. 8 Temmuz Pazar günü de yemin edecekler.

 

 

 

36587797_1035307566631509_2927707351156785152_n.jpg

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 7 = 3