SENİ TÜM TÜRKİYE’YE İFŞA EDECEĞİM!

A Haber Bölge Müdürü ve TV 41’in Haber Müdürü Hakan Süer sosyal medyasından dikkat çeken bir paylaşım yaptı.

iki gün önce Kocaeli’de tüm ülkeyi kahreden bir olay ifşa oldu.  V.E. isimli şahıs 34 yıllık eşi A.E.’yi yıllardır darp ediyordu. Son darp olayında ise artık çocuklar devreye girdi. Dayakçı koca ifşa edildi.

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü harekete geçti. İnternete darp edilmiş halde videosu düşen A.E’ye ulaşıldı. Dayakçı koca V.E gözaltına alındı. Dün kocasından adeta işkence gören A.E’nin evine giden A Haber Bölge Müdürü ve TV 41’in Haber Müdürü Hakan Süer A.E  ile röportaj yaptı.

KABUL EDİLEMEZ

Ülkemizin kanayan yarası haline gelen “Kadına Şiddet” artık kabul edilemeyen boyutuyla gözlerimizin önünde. Sadece evde değil kadına şiddet artık sokakta, kadına şiddet artık avm’lerde, kadına şiddet artık her yerde.  Yaptığı  röportajın ardından sosyal medya hesabından açıklama yapan Hakan Süer, “Kadını bu hale getiren şerefsiz seni tüm Türkiye ’ye ifşa edeceğim ve yemin olsun en ağır cezayı alman için elimden geleni yapacağım” dedi.

KADINA DESTEK

Hakan Süer’in bu paylaşımı kadınlar tarafından destek görürken, kadını “kadına şiddette” yalnız bırakmayan, kamuoyunda A.E’nin ve onun nezdinde tüm şiddet gören kadınlarımızın sesi olması içimizde ki umudu yeşertti.

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 1 = 3