‘HALKIMIZIN YANINDA OLUP GÜCÜMÜZÜ DAHA DA ARTTIRACAĞIZ’

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gölcük İlçe Başkanı Bilal Çakır, ülke gündemi, yeni hastane binasının inşaatı ve ilçemizde yaptıkları çalışmalarla ilgili olarak açıklamalarda bulundu. Başkan Çakır, konu hakkındaki açıklamasında “Türkiye gayet iyi bir şekilde, devlet olarak yolunda ilerliyor. Ülkemizle hesabı olanlara devletimiz gereken cevabı veriyor ve hesabını da soruyor. Ülkemizin iç ve dış düşmanlarına karşı en iyi şekilde mücadele veriliyor. Terör örgütü de sıkışmış durumda. Bir muhalefet partisinin peşine yapışıp nefes almak istiyorlar. Ülkemizin öğretmenini, ordu mensuplarını, emniyet güçlerini öldürüp bunun adına demokrasi diyorlar ama bu demokrasi değil. Ülkemiz, tüm güçleri ile bunlara gereken cevabı veriyor. Onlar da bir siyasi parti arayışı içerisindeler. Ama şu unutulmamalı ki Türkiye Cumhuriyeti, bu saatten sonra askerimize, polisimize, halkımıza kurşun sıkan herhangi bir yapıya kesinlikle taviz vermeyecektir” dedi.

 

Sözlerine devam eden Çakır, “Bizim bildiğimiz kadarıyla Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi’nin yeni binasının inşaatı, yüklenici firmanın büyük çaplı bir zarara uğramasından ötürü durdu. Yine bildiğimiz kadarıyla aynı firma ile görüşülüyor ve fiyatlarda bir iyileştirme yapılarak onlarla çalışılacak. Hastanemiz A sınıfına yükseltilecek. Gölcük’te böyle bir hastanenin yapılması gerçekten oldukça önemli. Halkımıza da hayırlı olmasını diliyoruz. Mevcut devlet hastanemizin yeni binası da diş hastanesi olarak hizmetine devam edecek. Gölcük’ümüz, sağlık konusunda büyük bir hizmet almış olacak. Emeği geçenlere de teşekkür ediyoruz” dedi.

 

Başkan Çakır, açıklamasını sürdürerek “Partimiz, şu anda faaliyet ve çalışmalarına devam ediyor. İlçe başkanlarımız görevlerinin başında. Çalışmaların yapılması adına her ilçe yönetimi, sahaya inmiş durumda. Partimizin yeni il başkanı Avukat Sayın Yunus Emre Kurt, ilçemize bir ziyarette bulundu. Partimizin hedefleri hakkında görüş alışverişinde bulunduk. Esnafımızın, sivil toplum örgütlerinin ve muhtarlarımızın yanında olacağız. Halkımızla iç içe olacağız. Sıkmadık el bırakmayacağız. Halkımızın yanında olup gücümüzü daha da arttıracağız. Yeni ilçe başkanlarımıza, yeni görevlerini kabul ettikleri için ayrı ayrı teşekkür ediyorum. İlçe başkanlarımız oldukça genç. Kendilerine başarılar diliyoruz” dedi.

 

Sözlerine son veren Çakır, “Yeni eğitim – öğretim dönemine başlamış olduk. Bir buçuk sene öğrencilerden uzak kalan öğretmenlerimiz, öğrencilerine kavuşmuş oldu. Öğrencilerimiz de okullarına kavuştu, arkadaşlarına kavuştu. Okullarımızın açılmasıyla ilçemiz şenlendi. Şehrimize hayat geldi diyebiliriz. Öğrencilerimiz cıvıl cıvıl, okullarına giderek arkadaşlarıyla özlem gideriyor. Okullarımız inşallah bir daha kapanmaz. Halkımızdan ricamız, aşılarını olmaları, maskelerini takmaları ve hem kendilerini hem de çocuklarını hastalıktan korumaları yönünde. Sağlık ordumuza da çok teşekkür ediyoruz. Bir buçuk seneden bu yana soluksuz hizmet veriyorlar. Kendilerine kolaylıklar diliyorum. Sağlık hizmetlerimiz, onlarla beraber aksamadan devam ediyor” dedi.

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

66 + = 67