ÖZKARA: “BAŞKANLARDAN RİCA EDİYORUM”

 

 

 

 

 

Ülkü Ocakları Kocaeli Başkanı Gökhan Özkara yaptığı basın açıklamasıyla çocuk tecavüzlerine, cinayetlerine ve istismarlara karşı tepki gösterdi ve “Artık bıçak kemiğe dayandı çözüm önerisi olarak parklara güvenlik kamerası koyulmasını istiyoruz” dedi.

 

 

 

 

Ülkü Ocakları Kocaeli Şubesi bugün İnsan Hakları Parkı’nda yaptığı basın açıklamasıyla çocuk tecavüzlerine karşı nefret kustu. Yapılan açıklamaya MHP İzmit İlçe Başkanı Ahmet Yalçınöz, Türk Ocakları Başkanı Yücel Alpay Demir, MHP milletvekili adayı İbrahim İnanç Çakıroğlu, Gamze Can, Alperen Şakacı, Türk Eğitim Sen Başkanı Yaşar Şanlı, Gölcük Ülkü Ocağı Başkanı Tuncay Cabar ve ülkü ocakları başkanları, Hodri Meydan Lideri Enver Güler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

“ARTMAYA DEVAM ETMEKTEDİR”

Ülkü Ocakları Kocaeli Şube Başkanı Gökhan Özkara yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; Son yıllarda ülkenizde kadınlara, çocuklara ve hayvanlara karşı şiddet, istismar ve ölümler artmış ve önüne geçilemeyecek bir şekilde artmaya devam etmektedir. Çocuklarımız evlatlarımız bazı şerefsiz, kanı bozuklarca istismara uğruyor, o taze küçücük bedenlerine işkenceler yapılıyor ve ben söylerken utanıyorum küçücük bedenlere tecavüz ediliyor”

 

“PARKLARA KAMERA KOYULSUN”

Biz artık gerekli adımların atılmasını daha gür sesle haykırıyoruz. Çocuklara tecavüz önergesini reddeden milletvekilleri görmek istemiyoruz. Çocuğun rızası vardı, bir kereden bir şey olmaz diye iğrenç iğrenç konuşan bir Bakan görmek istemiyoruz. Çocuklara çığlık atmasını öğretmemizi isteyen bir zatı karşımızda görmek istemiyoruz. Artık bıçak kemiğe dayanmıştır. Büyükşehir Belediye Başkanımız İbrahim Karaosmanoğlu’ndan, İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan’dan çocuk parklarına güvenlik kameraları yerleştirmesini bütün anne ve babalar adına, bir baba bir İzmitli olarak rica ediyorum”

 

 

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

7 + 2 =