Gölcük ADSM Başhekimi Dt. Mustafa Aydınalp’dan önemli çağrı

MHRS RANDEVUSU ALANLARIN YÜZDE 25’İ GELMİYOR

Gölcük Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi (ADSM) Başhekimi Dt. Mustafa Aydınalp, basın mensuplarına MHRS Randevuları hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Başhekim Aydınalp, vatandaşlara çağrıda bulunarak, ‘Vatandaşlarımız aldıkları randevulara özen göstermeli. Alınan randevuların yüzde 25’i gelmiyor. Bu da diğer hastalarımızın randevu almalarını zorlaştırıyor’ dedi.

Yüzde 20 daha fazla MHRS sayılarını arttırdık’

İlçemizdeki Gazetecileri ağırlayan ve vatandaşlara isteklerini belirten Gölcük ADSM Başhekimi Dt. Mustafa Aydınalp, şunları dile getirdi: ‘Gölcük Ağız ve Diş Sağlığı Merkezimizde bizler pandemiyi çalışmalar hususunda fiilen bitirdik. Hastanemizde bütün işlemleri; protez ve implantta dahil olmak üzere başlattık. Gölcük Ağız ve Diş Sağlığı Merkezimiz tüm Diş Hekimleri ve sağlık personelleriyle başarıyla hizmet vermektedir.  Bizim halkımızdan ricamız; aldıkları MHRS randevularına daha özen göstermeleri. Şu anda hastalarımıza yüzde 20 daha fazla MHRS sayılarını arttırdık. Bu konuda yoğun çalışıyor, bize gelen her talebi değerlendiriyoruz.’

‘Randevu alanların yüzde 25’i Randevulara gelmiyor’

Açıklamalarını sürdüren Başhekim Aydınalp, ‘MHRS randevusu alan vatandaşlarımızın yüzde 25’i randevulara gelmiyor. Gelinmediği gibi randevular iptalde edilmiyor. Randevular iptal edilmeyince sistem dolu gözüküyor ve hastalarımız randevu almakta zorlanıyor. Hastalarımızdan ricamız randevularına gelemeyeceklerse hastanemizi arasınlar ya da internet üzerinden randevularını iptal etsinler. Bu konuya hastalarımız daha hassas yaklaşırsa randevu alma sıkıntısı en aza iner’ dedi.

‘En kaliteli sağlık hizmetini sunmaya çalışıyoruz’

Şu anda Gölcük ADSM’de 30 Hekimin görev yaptığını belirten Başhekim Aydınalp, ‘Hastalarımıza tüm Hekim arkadaşlarımız ve personelimizle en kaliteli sağlık hizmetini sunuyoruz. Günlük 400’e varan randevulara bakılıyor, sadece Ocak ayı’nda hastanemizde 12 bin 500 hastamız tedavi edildi’ diyerek açıklamalarını tamamladı.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

24 + = 32