OĞLUM DÜNYAMI YIKTI! GÖLCÜK’TE YOĞUN BAKIMDA YATARKEN 10 MİLYONU ÇALINDI…

OĞLUM DÜNYAMI YIKTI!

GÖLCÜK’TE YOĞUN BAKIMDA YATARKEN 10 MİLYONU ÇALINDI…

Gölcük’te Can Can İnşaat firmasının sahibi müteahhitlik yapan M.B., iddialarına göre öz oğlu tarafından hesqplarındaki paraların çekildiğini tedavisi devam eden hastaneden anlatıyor.

‘O PARALAR BENİM DEĞİL, YILLARCA EV ALMAK İÇİN BİRİKİM YAPAN İNSANLARIN’

M.B., 15 gün önce rahatsızlandı. Yoğun bakıma alınan iş insanı 9 gün sonrasında taburcu edildi. Hastaneden çıktığında banka hesabındaki tüm parasını iddialarına göre kaybetmişti. M.B., hastane çıkışı banka hesaplarındaki 10 milyon TL’sinin oğlu G.B. tarafından yeğeni F.A.’nın hesabına gönderildiğini tespit etti. Baba M.B., oğlunu arayarak parasını istedi. Oğlundan olumsuz cevap aldığını iddia eden M.B., savcılığa giderek oğlu hakkında suç duyurusunda bulundu.

‘DÜNYAM YIKILDI, TEKRAR YATAĞA DÜŞTÜM’

Hastanede, cep telefonu dahil bütün eşyalarının eşine teslim edildiğini belirten M.B., Hesaplarım telefon üzerinde, mobil bankacılık açık. Oğlum G. B., yeğenim F.A. ile eşimden telefonumu alarak, tüm  hesaplarıma girerek tüm parayı parçalayıp, kendi hesaplarına geçirmişler. Bunu yoğun bakımdan çıkınca öğrendim. Öğrenince dünyam yıkıldı, tekrar yatağa düştüm. Şu an halen hastanede yatıyorum. Taburcu olacaktım, üzüntüden yine hastanedeyim. Şu an, o parayı bana geri iade etmiyorlar.” İfadelerini kullandı.

Baba; “O para, emanet. İnsanlar yıllarca birikimini getirip alacakları inşaata karşılık verdiler o paraları bana. O paralar ile insanlara ev yapıp vereceğim. İnşaatlar henüz yarım vaziyette. Sözleşmelerim var, insanlara evlerinin bir an evvel yaparak teslim etmek zorundayım. Türk yargısından yardım istiyorum. Kıymetli savcılarımız sesimi duymasını istiyorum. Bir an önce buna el atsınlar, parayı geri versinler. Ben de sattığım evleri yapıp, bitirip, teslim edeyim. O insanları da mağdur etmeyelim” dedi.

Haber ve Fotoğraflar; Soner Gülezer

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

29 + = 30