Necati Çelik’e Yenidoğan ünitesi

Günlük 4 bin insanın ayakta muayene edildiği ve acil serviste muayene sayısının günlük 1400’ü bulduğu Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi’ne yeni bir ünite daha eklendi. Hastane bünyesinde 6 yataklı yenidoğan yoğun bakım ünitesi yakında hizmete girecek.

“Doktor eksiği büyük ölçüde kalmayacaktır”

Konu hakkında bilgi veren Hastane Başhekimi Op. Dr. Yüksel Pehlevan; “Gölcük Necati çelik Devlet Hastanesi’nde 6 yataklı Yenidoğan yoğun bakım ünitesi hizmete hazır hale getirildi. İzolasyon odası ile beraber toplam 6 küvöz olacak olan Yenidoğan yoğun bakım ünitesinde yeni atanan çocuk sağlığı ve hastalıkları uzmanlarının başlamasıyla hizmet verilmeye başlanacaktır. Bunun yanında hastaneye bir kadın doğum uzmanı ataması yapılmış olup göreve başlaması beklenmektedir. Diğer yandan iller arası kurada da bir iç hastalıklar uzmanı bir çocuk sağlığı ve hastalıkları uzmanı bir kadın doğum uzmanı bir anestezi uzmanı kadrosu açılmış olup böylece hastanemizin doktor eksiği büyük ölçüde kalmayacaktır” dedi.

“Hastanemiz bölge hastanesi gibi hizmet veriyor”

Oldukça yoğun olan acil servis hizmetleri içinde kurum içi iller arası atamada bir acil tıp uzmanı ve bir pratisyen hekim kadrosu açıldığını belirten Başhekim Pehlevan; “Hastanemiz mevcut Hekim ve personel kadrosuyla beraber yeni katılacak sağlık personeli ve hekimlerle halkımıza hak ettiği sağlık hizmetini verme gayretine devam edecektir. Hastanemiz bölge hastanesi gibi hizmet veriyor. Günlük ayakta muayene 4 bin kişiye ulaşırken, aynı zamanda Acil servise günde 1400 hasta müracaatına ulaştı” diyerek açıklamalarda bulundu..

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 2 = 6