GÖLCÜK’ÜN EN BÜYÜK MAHALLESİ SPOR KULÜBÜNE RESMEN KAVUŞTU

 

 

 

Gölcük’ün en büyük mahallesi olan Çiftlik, spor kulübüne kavuştu. Çiftlik Spor bugün düzenlenen törenle resmen açılırken, ilgi büyük oldu ve tüm siyasi çevreler açılışa katıldı. Başkan İskender Aksoy hedeflerinin çocukların sokaktan kopmasını sağlamak ve spor dolu bir geleceğe kavuşmaları olarak açıkladı. 

 

 

 

 

11 bin 383 kişilik nüfusu ile Gölcük’ün en büyük mahallesi olan Çiftlik, spor kulübüne kavuştu. Kuruluş çalışmalarına geçtiğimiz aylarda başlayan Çiftlik Spor bugün düzenlenen törenle resmen açıldı. Açılış törenine ilgi büyük olurken, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, AK Parti İlçe Başkanı İdris Alp, CHP İlçe Başkanı İsmet İşeri, MHP İlçe Başkanı Bilal Çakır, İYİ Parti İlçe Başkanı İsmail Aynacı, Saadet Partisi İlçe Başkanı Yaşar Yıldız, MHP Milletvekili aday adaylarıyla, Ülkü Ocağı Başkanı Tuncay Cabar, Harb-İş Genel Sekreteri ve Harb-İş Spor Kulübü Başkanı Selami Bulut,  CHP Gölcük Meclis Üyesi Özgür Yılmaz, Değirmendere Spor Başkanı Severcan Kara, Gölcük İdmanyurdu Sportif Direktörü Yaşar Nalbantoğlu,
Çiftlik Mahalle Muhtarı Hüseyin Girgin ile çok sayıda davetli ve 204 genç sporcu katıldı.

“HEDEFLERİ GENÇLERİ SOKAKTAN KURTARMAK”

Sokaktan çocukları kurtarıp, spor ile güzel bir geleceğe adım atmalarını sağlamak amacıyla kurulan Çiftlik Spor, alt yapıda çocuklar yetiştirecek ve ardından amatör liglerde başarıyı yakalamaya çalışacak. Kulüp Başkanı İskender Aksoy ve Başkan Yardımcısı Zafer Mor canla başla çalışırken, Mustafa Aksoy , Serhat Ali Tercan, Ömer Kayal, Hasan Gel, Rıdvan Kılıç, Cabir Aksoy, Osman Çelik,  Adem Dost, Aydın Baltürk, Mehmet Bekçi,  Hüseyin Girgin ,Süleyman Uzuntürk, Murat Mesut Tercan , Serkan Ece, Sabit Gür, Mehmet Eren, İlhan Parlak, Yaşar Yaşar’dan oluşan bir ekipte kurdu.

TESİS NOKTASINDA DESTEK İSTEDİ

Başkan İskender Aksoy yaptığı konuşmada; ” Spor kulübümüzün kuruluş amacı gençlerimiz. Onların sporla büyümesi birey olarak güzel yetişmesini sağlayacaktır. Hedefimiz çocuklarımızı sokaktan kurtarmak. Gerekli alt yapımızı da hazırladık. Belediyemizde bize tesisleşme anlamında destek olursa kulübüz için çok iyi olacaktır. Çiftlikspor mahallemize hayırlı uğurlu olsun, ben destek verip buraya gelen herkese yürekten teşekkür ediyorum. Hem gençlerimiz için, hem de Gölcükümüz için Çiftlikspor başarıdan başarıya koşacaktır” dedi.

“GÖLCÜK BELEDİYESİ OLARAK DESTEĞE HAZIRIZ”

Sonrasında davetli tüm ilçe başkanları birer konuşma yaptı ve Çiftlikspor’un ilçemize hayırlı uğurlu olmasını dilediler. Son olarakta Başkan Mehmet Ellibeş kürsüye geldi. Çiftlik, Gölcük’ün en büyük mahallesi. Bu mahallemizde bir spor kulübünün olması çok önemli çünkü binlerce gencimiz bu mahalle de yaşıyor. O gençlerimizin sporla uğraşması demek, kötü alışkanlıklardan bir o kadar da uzak kalması demektir. Bu noktada kulübümüze Gölcük Belediyesi olarak elimizden ne geliyorsa yardım yapmaya hazırız. Ben bu kulübün kurulmasında emeği geçen herkese yürekten teşekkür ediyor, başarıların diliyorum” dedi. Konuşmaların ardından toplu fotoğraf çekimi ile açılış son buldu. Haber: Serkan SIDAL

 

 

 

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

87 − 80 =