MY STILL BAYAN GİYİM AÇILDI

MY STILL BAYAN GİYİM AÇILDI

İlçemizde bayan giyim üzerine en trend modeller ile hizmet edecek olan My Still Bayan Giyim Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’in katılımı ile açıldı.

Merkez Mahallesi Cumhuriyet Caddesi No: 37/C adresinde

Gölcük’ün tanımış esnaflarından Labirent Giyim’in sahibi Haluk Mengütaş ve eşi Nursel Mengütaş tarafından hizmet verecek olan My Still Bayan Giyim mağazası Merkez Mahallesi Cumhuriyet Caddesi No: 37/C adresinde açıldı. Tesettür ve açık giyim modellerinde en trend modelleri Gölcük Halkı ile buluşturacak olan My Still Bayan Giyim açıldığı ilk günden Gölcük halkından yoğun ilgi gördü.

Bu güzel günlerinde yalnız bırakmadılar

Bugün gerçekleşen açılış törenine Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Necmi Kocaman, Cumhuriyet Caddesi Esnafları ile Mengütaş ailesinin eş dost ve akrabaları katılım sağladı.

Açılış kurdelesini başkan Sezer Kesti

Açılış töreni öncesi kısa bir konuşma yapan Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, “ Gölcük bizim Gözümüzün nuru.Gölcük’e yatırım yapan tüm kardeşlerimi tebrik ediyorum. Hayırlı işler diliyorum. “Rızkın onda dokuzu ticaret ve cesarettedir” diyor Sevgili Peygamberimiz.  Kendilerine ticarete atılıp cesaret gösterdikleri için tebrik ediyorum. Açtıkları yeni iş yerinin hayırlı uğurlu ve bereketli olmasını ve bol bereketli olmasını diliyorum” dedikten sonra açılış kurdelesini kesti.

“Gölcüklü bayanlara en şık ve trend kıyafetleri sunacağız”

Modayı takip ederek en trend modelleri Gölcük halkı ile buluşturacaklarını ifade eden My Still Bayan Giyim’in sahibi  Nursel Mengütaş, “ Her zaman hayalim olmuştur Gölcük’te kendime ait bir iş yerinin olması. Eşimin ve ailemin desteğiyle kendi iş yerimi açmanın mutluluğunu yaşıyorum. My Still olarak modayı yakından takip ederek Gölcüklü bayanlara en şık ve trend kıyafetleri sunacağız. My Still olarak hem açık hem de tesettür giyimde oldukça iddialı olduğumuzu belirtmek isterim. Farkımızı görmeleri için tüm Gölcüklü bayanları yeni mağazamıza beklerim” dedi.

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

+ 60 = 63