ECEM’İN BABASI SESLENDİ: KIZIM NEREDE?

 

 

Gölcüklü 17 yaşındaki Ecem’in kayıp iken telefonunun sim kartının tarihi eser kaçakçılığı suçundan tutuklanan Süleyman K. da çıktı.Bunun üzerine gözyaşlarına hakim olamayan baba Gökhan Balcı, Süleyman K.’ya seslenerek ‘Kızım nerede?’ diye sordu.

 

 

 

 

5 Ocak’ta Gölcük’teki evinden çıktıktan sonra ortadan kaybolan ve 40 gündür kendisinden haber alınamayan 17 yaşındaki Ecem Balcı’dan bugüne kadar bir iz bulanamadı. Bilindiği gibi Ecem Balcı’nın annesi Esra Ercömert de Kandıra Kefken Kayalıklardan intihar ederek yaşamına son vermişti. Annenin sır dolu intiharının ardından aranması için özel ekip kurulan Ecem ile ilgili halen bir gelişme yaşanmadı. Olayın ardından Süleyman K. ise evinde tarihi eser ve bir miktar uyuşturucu ile yakalanınca çıkarıldığı mahkemece tutuklanmıştı.

 

“KIZINDAN GELECEK İYİ HABERİ BEKLİYOR”

Star Tv’de yayınlanan Balçiçek İlter’İn sunduğu ‘Olay Yeri’ programına katılan baba Gökhan Balcı, her gün kızından gelecek iyi bir haber bekliyor. Ancak programda bugün şok eden iddialar ortaya atıldı. 5 Ocak’ta ortadan kaybolan ve öğleden sonra kendisini görmediği öne sürülen Süleyman K. ile ilgili şok bir iddia ortaya atıldı. 5 Ocak’ta kayıp Ecem Balcı’nın telefonunun sim kartının Süleyman K.’nın cihazında takılı olduğu belirlendi.

 

SİM KARTI İKİ GÜN SÜLEYMAN’DA KALMIŞ

Süleyman K.’nın Ecem’in sim kartından bir arkadaşını aradığı, daha sonra ise anne Esra Ercömert’e mesaj attığı belirlendi. Ayrıca Ecem’in sim kartının 2 gün boyunca Süleyman K. da bulunduğu, kullanıldığı tespit edildi. Programa katılan ve ismi açıklanmayan bir tanık da 5 Ocak’ta saat 13.30 civarlarında Süleyman K.’nın aracının İhsaniye’den geçtiğini yanında da bir kadın olduğunu söyledi. Bunun üzerine gözyaşlarına hakim olamayan baba Gökhan Balcı, Süleyman K.’ya seslenerek ‘Kızım nerede?’ diye sordu.

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 4 = 4