ENS BASKI’YA BÜYÜK İLGİ

Gölcük Erenkaya Pasajı’nda hizmete açılan ENS Baskı yakın bir zamanda açılmasına ragmen, Gölcük halkından ve farklı illerden verilen siparişlerde firmalardan geçer not almayı başardı.

 

 

 

 

ENS Baskı Promosyon ve İş Elbiseleri Firması Kocaeli halkının hizmetine açıldı. Gölcük Erenkaya Pasajı’nda hizmete açılan ENS Baskı yakın bir zamanda açılmasına ragmen, Gölcük halkından ve farklı illerden verilen siparişlerde firmalardan geçerli not almayı başardı.

 

“YOĞUN BİR TALEP VAR”

Kocaeli’de geniş bir kesim   tarafından tanınan ve sevilen ENS Baskı Sahibi Enes Özgüler gazetemize yaptığı açıklamada, “Yakın bir zamanda açmış oldugumuz firmamıza yoğun bir talep olması bizi sevindirdi. Mümkün oldukça müşterilerimze isteklerini hızlı cevap verip, kurumsal kimlik oluşturmalarına yardımcı oluyoruz . Emegi geçen ve desteğini esirgemeyen  vatandaşlarımıza teşekkür ediyor, tüm esnaflarımıza hayırlı bereketli işler diliyorum” dedi.

ENS BASKI NELER YAPIYOR?

ENS Baskı, fabrikalara, firmalara, çay bahçelerine, kafetaryalara, restaurantlara ve spor kulüplerine yönelik olarak baskılı tişört, şal ve personellerin giydiği personel kıyafetlerini sağlıyor ve en güzel şekilde logo ve istenen baskıları da yaparak kurumsal bir kimlik oluşturmanıza katkı sunuyor. Logosuz olmak üzere de  her türlü her türlü personel kıyafeti satışı bulunuyor.

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 1 = 3