MUTLU VE GURURLUYUZ

MUTLU VE GURURLUYUZ

“Kuruluşumuzun 8.yıl dönümüne ulaşmanın mutluluğunu, sevincini ve gururunu yaşıyorum.

7 yılı geride bırakıp bugün 8. Yılımıza basmış bulunuyoruz. Bu iş ekip işi. Yerel basının zorluklarını bir nebze unutturan gazetemizin ekibine, teşekkür ediyorum.
Gölcük Vizyon’un, ilk Gölcük’le buluştuğu gün, gazetemizin manşeti “Huzurlarınızda Gölcük Vizyon” du. O günden bu güne bu şehre olan sevdamız bu şehrin insanına olan sevgimiz artarak devam etti.
Ve Gölcük Vizyon, huzurlardan, gönüllerden hiç düşmedi. Bu güzel şehir bizi hep destekledi ve hep önemsedi.
Gölcük Vizyon, benim hayalimdi. Hep söylerim, Hayallerimle çıktığım bu yolda hiç yalnız kalmadım. Doğru, en önemlisi dürüst, karakterli bir gazetecilik yapıyorum. İstenileni değil de doğru olanı söylemekten hiç vazgeçmiyorum, vazgeçmeyeceğim!

TEŞEKKÜR EDERİM

Mesai kavramımız olmadan çalıştığımız mesleğimizde hep arkamda olan görünmeyen kahramanım, anneme evlatlarıma gözü gibi baktığı için minnet duyuyor ve teşekkür ediyorum.

Çıktığım bu yol da maddi ve manevi desteğini benden hiç esirgemeyen, gazetemizi her gün çizerek,  mizanpajını yapan eşim Serkan Zeren’e teşekkür ediyorum.

Okuyucularımıza daha geniş yelpazeye sahip, çok daha kapsamlı gazete ulaştırmaya devam etmek için canla başla çalışan duayen gazeteci Soner Gülezer’a şükranlarımı sunuyorum. Biz burada bir aileyiz Büşra ve Özge’ye, gazetemizi basımını yapan İmdat Kobaş’a, gazetemizi sizlere ulaştıran Halil abimize teşekkürü bir borç bilirim. Sağ olun, hepiniz başımın tacısınız.

İçinde bulunduğumuz bu zor günler geçecek,yarınlarda daha güzel günler göreceğimiz umuduyla yolumuza devam ediyoruz, biraz buruğuz gönül isterdi ki hep beraber olalım. Ama o günler yakın inşallah.

“Bundan 7 yıl önce yola çıktığımız zaman gazetemizin kuruluşunda ve 4 yıl boyunca yanımızda olan duayen gazeteci Yılmaz Değirmenci’yi de sevgiyle anıyorum. Emekleri bizim için çok kıymetlidir. Gazeteciliğinin yanında bize yapmış olduğu abilik için de kendisine sizlerin huzurunda teşekkür ediyorum.

Yine destek verip daha sonra aramızdan ayrılanları da unutmuyoruz. Caner Uzuner ile de 3 yıl beraber yol arkadaşlığı yaptık. Dostluğumuz her zaman bakidir. Emekleri için kendisine teşekkür ediyor, ilçemizde yayın yapan internet sitesinde de başarılarının devamını diliyorum.

Mesleğe başladığım yıllarda benim jenerasyonumun en kaliteli yazarlarındandı ve hep de öyle kaldı.
Gölcük Vizyon’da 3 yıl beraber yol aldık, özel haberleriyle, köşe yazılarıyla, gündemi yakalayan usta gazeteciliği ile Vizyon’a hayat vermiştir. Kentimizin değerli gazetecilerinden Serkan Sıdal’dan bahsediyorum. Uzun bir ara verdim, yaklaşık 9 ay gibi. Yeniden anne olduğum o süreçte gazetemi, gözümü kırpmadan gazeteci dostum Serkan Sıdal’a emanet ettim. O da sağolsun gazeteciliğini konuşturdu bu şehirde. Şimdi artık Gölcük Belediyesi Basın Yayın Sorumlusu olan gazeteci Sıdal’a, tüm emekleri için, Vizyon’a kattıkları için, huzurlarınızda teşekkür ediyor, meslek hayatında başarılar diliyorum.

Özellikle Vizyon’a hayat verenlerin başında olan kıymetli dostum yazı işleri müdürüm Harika Kılıç, dostluğun ve mesleki çizginle her zaman taktir ettiğim gazeteciliğinle hep bizimle kal. Emeklerin için teşekkür ederim.

Yollarını bizden ayıran ve ismini şimdi sayamadığımız diğer yazarlarımıza, ve çalışma arkadaşlarımıza da minnet duygularımızı yine tekrarlıyorum.

Başarıyla dolu daha nice yıllara erişmemiz dileğiyle yıl dönümümüzün sevinci ve onuru içinde olduğumuzu bir kez daha vurgulamak isterim. En büyük teşekkürüm ise siz değerli Gölcük halkına, bize güvenip, inanarak bizi okuduğunuz için verdiğiniz destekler için Allah’ın izniyle ve müsaadesiyle hep var olmaya devam edeceğiz.

Gölcük’te değil, Kocaeli’de yazılı olarak yayınlanan tek, kadın imtiyaz sahibi olarak, dürüst, doğru ve karakterli yapılan her işte cinsiyetin olmadığının göstergesidir Gölcük Vizyon Gazetesi.

Demek ki neymiş; inanacaksın, kendine güveneceksin ve yapamaz edemez gibi başlayan boş cümleleri kulak arkası bırakacaksın. Çünkü bileceksin ki o cümleleri kullananlar senin varlığından çekinenlerdir.

Bu mücadelede siz okurlarımızı hep yanımızda bulduk ve sizlerin desteğiyle bugünlere geldik. İçinde bulunduğumuz sıkıntılı günlerin bitmesini diliyorum. Üzerinde uzun süredir çalıştığımız önemli bir projemiz vardı, Koronavirüs’ün çıkmasıyla hayata geçiremedik fakat bu zor ve sıkıntılı günler geçecek. Ve bizde Gölcük Vizyon Gazetesi olarak büyük çok büyük bir projeyle yine huzurlarınızda olacağız. Haberciliğe değer katacak, vizyon katacak büyük ve güzel işlerde buluşmak dileğiyle…

Sağlıcakla Kalın…

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

36 − 32 =