ALİ YILDIRIM SEZER KİMDİR?

AK Parti’de dün merakla beklenen ilçe belediye başkan adayları resmen belli oldu. Kocaeli’de köklü bir değişim oldu ve Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım dışında tüm belediye başkanları değişti.

GÖLCÜK’TE…

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, üç dönem kuralına takılan belediye başkanlarından biri oldu. Özellikle aday adaylık sürecinde, ismi başkan adaylığı için en çok zikredilen isimlerden biri İdris Alp ile Avukat Ali Yıldırım Sezer’di. Genel merkezin kararı Sezer’den yana oldu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bugün açıklayacağı Gölcük Belediye Başkan adayı da Ali Yıldırım Sezer olacak .

 ALİ YILDIRIM SEZER KİMDİR?

1970 tarihinde Gölcük Saraylı’da doğan, ilk ve orta öğrenimini Gölcük’de 1987 yılında Gölcük Barbaros Hayrettin Lisesini bitirerek tamamlayan Av. Ali Yıldırım Sezer, İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesinden 1992 yılında mezun oldu. Halen; İstanbul Üniversitesi’nde tez aşamasında yüksek lisans yapıyor. 1994 yılında Kocaeli Barosu’na kaydolan ve Kocaeli Barosusunda beş dönem yani 10 yıl boyunca Yönetim Kurulu üyeliği yapan Av.Ali Yıldırım Sezer iki dönem Genel Sekreterlik, bir dönem de Başkanvekilliği görevi yaptı. Kocaeli Barosunun geçen ay yapılan Genel Kurulunda Türkiye Barolar Birliği delegesi seçilmiştir. GÖLASDER Gölcük Emniyet Teşkilatını Güçlendirme Derneği, Gölcük Yelken Kulübü, GFSD Gölcük Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneğinin kurucularından ve yönetim kurulu, Gölcük Kent Konseyi ve Kocaeli Büyükşehir Kent Konseyi Yürütme Kurulu üyesidir. Evli ve iki çocuk babası olan Av.Ali Yıldırım Sezer halen Gölcük’te serbest avukat olarak çalışmaktadır.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

1 + 5 =