SOKAĞA ÇIKMA KISITLAMASINDA TÜM EKİPLERİYLE SAHADAYDI

Gölcük Belediyesi olarak emanete sahip çıkmaya ve tasarrufa devam ediyor. Makine Bakım ve İkmal Müdürlüğü’nün maharetli ustaları; sokağa çıkma kısıtlaması boyunca çalışmalarına aralıksız devam ettiler. Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’de çalışmaları yakından takip etti.

ÜRETİMLER ARALIKSIZ SÜRDÜRÜLDÜ

Şehit Murat İleri gelen Yaya Üst Geçidi’nin korozyonlu merdiven basamaklarını ve yürüyüş yolu saçlarını değiştiren ve boyasını da tamamlayan ekiplerimiz, üst geçidi A’dan Z’ye yenilemişlerdi. Şimdi  de; üstünü kapatarak yağmurdan etkilenmesini önlemek için demir aksamları da ürettiler. Montajını da yakın zamanda tamamlayacaklar. Ayrıca; yer altı çöp konteyneri, çöp konteyneri, çeşitli korkulukların üretimine ve araç bakım ve onarımı da sürdürüldü.

ELVERİŞLİ HAVA KOŞULLARINI DEĞERLENDİRDİLER

Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler; sahada pek çok noktada tadilat ve tamirat çalışmasını sürdürdüler. Bazı sokaklarda parke yol döşeme çalışması da devam etti.

SOKAK HAYVANLARI İÇİN BESLENME NOKTALARI OLUŞTULDU

Gölcük Belediyesi’nin katkılarıyla, Kaymakamlık Daire Müdürleri, kamu çalışanları, TÜGVA Gölcük Temsilciliği, Kocaeli Can Dostları Derneği’nin desteğiyle, sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanları için beslenme noktaları oluşturularak, besleme yapıldı.

DEZENFEKTE ÇALIŞMASI DEVAM ETTİ

Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğüne bağlı ekipler; ortak yaşam alanlarını dezenfekte etmeye devam ettiler. Resmi kurumlar, parklar, bankamatikler, sağlık ocakları gibi bir çok alan itina ile dezenfekte edildi.

SAĞLIK ÇALIŞANLARININ ULAŞIM DESTEĞİ VERİLDİ

Sağlık çalışanlarımızın, sokağa çıkma kısıtlamasından etkilenmeden görev yerlerine ve mesai bitiminde de evlerine ulaşmaları sağlandı.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

+ 59 = 64