MUHTARLAR SAĞLIK TARAMASINDAN GEÇTİ

 

 

 

Özel Kocaeli Hastanesi tarafından hastane tanıtım amacı ile Gölcüklü Mahalle Muhtarları sağlık taramasından geçmesi amaçlı hastanede bir program düzenledi. Programa 50 Gölcük Mahalle Muhtarı katılım sağladı.

 

 

Başiskele’de yeni hizmete geçen Özel Kocaeli Hastanesi tarafından hastane tanıtım amacı ile Gölcüklü Mahalle Muhtarları sağlık taramasından geçmesi amaçlı hastanede bir program düzenledi. Programa 50 Gölcük Mahalle Muhtarı katılım sağladı. Hastanede kayıt işlemlerin ardından ilk olarak kan tahlili, idrar Tahlili, Akciğer röntgeni ve EKG muayeneleri yapıldı.

 

SARAL; “SAĞLIK AÇISINDAN BÜYÜK BİR HİZMET”

Sağlık kontrolü ile ilgili açıklama yapan Gölcük Muhtarlar Derneği Başkanı Bilge Saral, hastane yönetimine teşekkür etti. Saral; “Başiskele ilçesinde yeni kurulan Özel Kocaeli Hastanesi’ne ihtiyaç vardı. Hastaneye girişinde öncelikle gözetlediğimiz personelin güler yüzü bizleri hayli mutlu etti. Bugün burada 50 muhtarımız sağlık kontrollerinden geçtiler. Sağlık açısından büyük bir hizmettir. Hastanenin tam teşekküllü hastane olması, bizleri ayrıca memnun etti. Ben burada bir kez daha hastane yönetimi ve tüm personellerine gönülden teşekkür ederim” diye belirtti.

 

ELLİALTI; “BU SIKINTILI DÖNEMDE CESARET GÖSTERDİK”

Özel Kocaeli Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Ellialtı ise yeni hizmete giren hastanenin, 75 yataklı ve 40 yoğun bakım ünitesine sahip olduğunu belirtti. Muhtarları hastanede ağırlamaktan mutluluk duyduklarını vurgulayan Ellialtı, “Muhtarlarımız da kamuoyuna hizmet veriyor, bizler de kamuoyuna hizmet veriyoruz. Bu vesile ile bugün 50 muhtarımızın sağlık taramasını gerçekleştirdik. Bu sıkıntılı dönemde cesaret göstererek, böyle bir sağlık kuruluşunu açtık. Burada tam 200 personel çalışıyor” dedi.

 

 

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

98 − = 89