Kar yağışı öncesi sokak hayvanlarına kuru mama

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi soğuk havalarda yiyecek bulma sıkıntısı yaşayan sokak hayvanları için 12 ilçede belirlenen alanlara mama bıraktı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, soğuk havalarda sokak hayvanlarını unutmadı. Kent ekosisteminde insanlarla birlikte yaşam hakkı olan sokak hayvanları için kar yağışı öncesi şehrin birçok noktasına mama bırakıldı.

EKİPLER MAMA DAĞITIYOR
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, sokak hayvanlarına sahip çıkmaya devam ediyor. Bu kapsamda bölgemizde beklenen ve yüksek kesimlerde etkili olan kar yağışı nedeniyle sokak hayvanları için belirlenen bölgelere mama bırakıldı. Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Veteriner Hizmetleri Şube Müdürlüğüne bağlı ekipler 12 ilçede mama dağıtımı yaptı.

ONLARCA KİLO KURU MAMA

Soğuk hava şartlarında ve karla kaplı alanlarda, yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanlarının beslenebilmesi amacıyla Büyükşehir ekipleri kenti sokak sokak gezerek havyanlara kuru mama dağıtımı yapıyor. Çalışmalar kapsamında Umuttepe, Kartepe ve Ketenciler Barajı başta olmak üzere 12 ilçede sokak hayvanları için onlarca kilo kuru mama dağıtıldı.

HAYVANLAR AÇ KALMIYOR
Kar nedeniyle yiyecek bulmakta zorluk çeken sokak hayvanlarına, Büyükşehir Belediyesi ekipleri belirli aralıklarla mama dağıtıyor. Sağlık ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı ekipleri sürekli olarak sokak hayvanları için çalışmalar gerçekleştirerek, soğuk kış aylarını rahatça geçirmeleri için mama dağıtımı yapıyor.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

29 + = 31