‘MUHALEFETİN MİLLETVEKİLLERİ 6 AYDA BİR İLÇEMİZE GELİYOR’

Gölcük AK Parti  ilçe Başkanı Ecz.Çetin Seymen, Ulusal ve yerel gündemi değerlendirdi.


DÜNYA DİPLOMASİSİNİN MERKEZİ RECEP TAYYİP ERDOĞAN

‘FERHAT ÖZEL’E ALLAH’TAN RAHMET,

KAHRAMAN ASKERLERİMİZE KOLAYLIK DİLİYORUM’

Başkan Seymen; “Öncelikle eşiyle birlikte tayin bölgesi Diyarbakır’a giderken Şanlıurfa Suruç’ta kaza yaparak vefat eden Kartepeli hemşehrimiz Özel Harekat Polisi Ferhat Özel kardeşimize Allah’tan rahmet, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı diliyorum. Sınırlarımızda görev yapan kahraman askerlerimize kolaylıklar diliyorum. Dualarımız kahramanlarımızla.

 

‘DÜNYA BASINI CUMHURBAŞKANIMIZ ERDOĞAN’I YAZDI’

Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan geçtiğimiz hafta yaptığı diplomatik temaslarla bir dünya lideri olduğunu tüm dünyaya tekrar gösterdi. NATO’ya PKK ve FETÖ’yü terör örgütü olarak tanıtan, İsveç ve Finlandiya’daki terör oluşumlarına darbe vuran Sayın Cumhurbaşkanımız daha sonra Tahran’da Rusya Devlet Başkanı Putin ve İran Cumhurbaşkanı Reisi ile bir araya geldi. Özellikle Suriye sınırlarımıza konuşlanmaya çalışılan terör örgütleriyle ortak mücadelede mutabık kalındı. Yapılan anlaşmalarla etkin diplomasi stratejilerimiz Dünya basınında da geniş yankı buldu.

 

‘GELECEĞİMİZ GENÇLERİMİZE HAYIRLI OLSUN’

Sayın Cumhurbaşkanımız Tahran’a gitmeden önce gerçekleştirdiği kabine toplantısından sonra da özellikle gençlerimizi kapsayan yeni müjdeler verdi. GSB kredi geri ödemelerinin herhangi bir enflasyon farkı olmaksızın sadece alınan kredi rakamı üzerinden yapılması kararlaştırıldı. Böylece toplam 3 milyon 157 bin gencimizin öğrenim kredisi sorununu kökten çözmüş olduk. Gençlerimize hayırlı olsun.

 

‘ASGARİ ÜCRET DÜZEYİNE YÜKSELTME KARARI ALINDI’

Ayrıca Hekim adayı öğrencilerimizin hem emeklerinin karşılığını vermek hem motivasyonlarını yükseltmek için kendilerine yapılan ve asgari ücretin 3’te 1’i kadar olan ödeme miktarını da asgari ücret düzeyine yükseltme kararı alındı.

 

‘%68’E VARAN DEV ZAM HAYIRLI UĞURLU OLSUN’

MEB’e bağlı resmi eğitim kurumlarında ek ders ücreti karşılığı görev yapan öğretmen ve usta öğreticiler ile Kur’an Kurslarında görev yapan öğreticilere %68’e varan dev bir artış yapıldı.

 

‘MİLLETİNİN SESİNE KULAK VEREN LİDERİMİZDEN GENÇLERİMİZE ÜCRETSİZ MÜJDESİ DE GELDİ’

Dahası Gençlerimizin cennet vatanımızın her köşesindeki tarihî eserleri rahatça görebilmeleri için Müzekart GNS uygulamasını da hayata geçirildi. Bu sayede 18-25 yaş arasındaki tüm gençlerimiz 300’den fazla müze ve ören yerini ücretsiz olarak ziyaret edebilecekler. Alınan kararlar tüm vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun. Göreve geldiğinden bugüne kadar milletinin sesine kulak veren, milletinin içinde yaşayan liderimiz yine gereğini yaptı.

 

‘%36’DAN %116’YA ÇIKAN KARŞILAMA ORANLARI DA MUHALEFETE DUYURUMDUR’

Hizmet siyasetini şiar edinen Partimizi ve Hükümetimizi, büyükelçiliklerden aldıkları talimatlarla hedef haline getiren muhalefet hizmetlerimizden rahatsız oluyor. 6+1’li masanın ortakları milletimize hizmet etmemizi engellemeye çalışsalar da asla vazgeçmeyeceğiz. İmza eserlerimizden biri olan Osmangazi köprüsünü yaptırmamak için türlü karalamalar içerisinde olan muhalefete bir duyurum var. Osmangazi Köprüsü ve İzmir-İstanbul Otoyolu’nun garanti karşılama oranları 2016 yılından bugüne %36’dan %116’ya çıktı. Bu durum devlet kasasından tek kuruş harcanmadan inşa edilen projenin devlete üste kazanç da sağlamaya başladığını gösteriyor. İşte hizmet budur.

 ‘DIŞARIDAN TALİMAT ALANLAR DUYSUN’

Dışarıdan aldıkları talimatlarla İstanbul Havalimanı’nı yaptırmamak için türlü entrikalar içerisine giren muhalefet duysun ki İstanbul Havalimanı’mız bayram boyunca günde ortalama bin 400 uçağın iniş-kalkışına ve günde ortalama 230 bin yolcuya hizmet vermiştir. Dünya çapında birinciliklerine doymayan İstanbul Havalimanı, Avrupa’nın en yoğun ve en iyi havalimanı olarak gösterilmektedir. İşte hizmet budur.

Bugüne kadar ne iktidarlarında ne de muhalefetlerinde taş üstüne taş koymayan, milletimizin faydasına tek bir işe imza atmayanlar duysun ki Antalya Havalimanı 16 Temmuz’da toplam bin 68 uçak ve 188 bin 504 yolcuyla kendi rekorunu kırmıştır. Kapasite genişletme ihalesi yapılan havalimanımız için devlete ödenen ilk taksit olan 2 milyar 138 milyon avro, 28 Mart 2022’de hazineye aktarılmıştır. İşte hizmet budur.

Yaptığımız 112 milyar dolarlık altyapı yatırımı sayesinde kara yollarımızdaki ulaşım hızı güvenli, konforlu hâle gelirken trafik kazası oranları ve can kayıpları da %82 düzeyinde azalmıştır. Ülkemize 20 yılda asırlık kalkınma altyapısı kazandırmış olmakla gurur duyuyoruz. İşte hizmet budur.

‘MUHALEFETİN MİLLETVEKİLLERİ 6 AYDA BİR İLÇEMİZE GELİYOR’

Milletine uzak, niyeti hizmet olmayan, Recep Tayyip Erdoğan hangi güzel hizmeti yaparsa yapsın amacımız onu düşürmek diyenlerin vicdanları kararmıştır. Milletimiz bu güzel hizmetleri görmekte, takdir etmektedir. Biz ona buna bakmadan milletimiz ile el ele ülkemizi geliştirmeye devam edeceğiz.

Ak Parti Gölcük İlçe Teşkilatı olarak da haftanın yedi günü çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Geçtiğimiz hafta sürecinde iki milletvekilimizi ilçemizde ağırladık. Muhalefetin milletvekilleri 6 ayda bir ilçemize gelirken bizim milletvekillerimiz haftada iki kere ilçemize gelebiliyor. İşte gönül siyaseti, samimiyet budur.

İlçemizde ilk olarak Sayın Sami Çakır vekilimizi ağırladık. Kendisiyle hasta ve taziye ziyaretlerinde bulunduk. Daha sonra Belediye Başkanımız Sayın Ali Yıldırım Sezer’in de katılımlarıyla, Değirmendere-Halıdere sahil projemizi yerinde inceledik. İlçemiz gerçekten mükemmel bir sahile daha kavuşuyor. İnanıyorum ki hemşehrilerimiz çok memnun kalacaklar.

‘BİZLER RECEP TAYYİP ERDOĞAN’IN YOL ARKADAŞLARIYIZ,

BİZİM ŞİARIMIZ SAHADA OLMAK’

Sami Çakır vekilimizden sonra geçtiğimiz günlerde Radiye Sezer Katırcıoğlu vekilimizi ilçemizde ağırladık. Kendileriyle Kıbrıs Barış Harekatının 48.yıl dönümünde Muharip Gaziler Derneğinin düzenlemiş olduğu anma programına katılım sağladık. Ardından esnaf ziyareti gerçekleştirdik. Daha sonra Türk Harb-iş Sendikasını ziyaret ederek başkan Korkut Gökbayrak ve yöneticileriyle hasbihal ettik.

Bizler Recep Tayyip Erdoğan’ın yol arkadaşlarıyız. Bizim siyaset yapma amacımız hemşehrilerimize en yüksek düzeyde hizmet edebilmek. Bizim şiarımız yedi gün sahada olmak. Çetin Seymen’i haftanın her günü ilçenin en az bir yerinde muhakkak görürsünüz. Biz Recep Tayyip Erdoğan’dan böyle öğrendik. İl Başkanımız Sayın Mehmet Ellibeş gece gündüz sahada mücadele ederken, Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Tahir Büyükakın Kocaeli’de ayak basmadık yer bırakmazken, Milletvekillerimiz haftada iki ilçe ziyaret ederken bize durmak yakışmaz. Gölcük için gecesini gündüzüne katan, bir gün bile durmadan koşan Belediye Başkanımız Sayın Ali Yıldırım Sezer ve Teşkilatımızın her bir ferdi ile birlikte hedeflerimize emin adımlarla ilerliyoruz.

Bu duygu ve düşüncelerle tüm hemşehrilerimi saygı ile selamlıyor, hayırlı, sağlıklı ve bereketli günler diliyorum” ifadelerine yer verdi.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

+ 40 = 43