DEĞERLENDİRDİ!

Gölcük AK Parti ilçe Başkanı Çetin Seymen ilçe ve ülke gündemini değerlendirdi.


“RABBİM BU MİLLETE BİR DAHA İSTİKLAL MARŞI YAZDIRMASIN”

Başkan Seymen “İstiklal Marşımızın Kabulünün 100. yıl dönümünü Kutluyor; İstiklal mücadelemizi destanlaştıran Merhum Mehmet Akif Ersoy’u ve bu destanın yazılmasına vesile olan tüm ecdadımızı rahmet, şükran ve minnetle anıyorum. Rabbim bu millete bir daha İstiklal Marşı yazdırmasın. Mücadelemiz bunadır.

“HER ZORLUĞA GÖĞÜS GEREN SAĞLIKÇILARIMIZIN TIP BAYRAMINI KUTLUYORUM”

Sağlıklı bir toplum oluşturabilmek adına vatandaşlarımıza gece gündüz demeden hizmet veren, meslekleri nedeniyle karşılaştıkları her zorluğa göğüs geren, hizmeti kendilerine ilke edinmiş tüm sağlık çalışanlarımızın  ‘14 Mart Tıp Bayramını’ en samimi duygularımla kutluyorum.

“ALLAH’TAN SABR-I CEMİL NİYAZ EDİYORUM”

İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu’nun kıymetli validesi Servet Soylu hanımefendiye Allah’tan rahmet Sayın Bakanımız ve ailesine Allah’tan sabr-ı cemil niyaz ediyorum.

“BAŞKANIMIZA MİNNETTARIZ”

Geçtiğimiz hafta Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanvekilimiz Yaşar Çakmak, Belediye Başkanımız Ali Yıldırım Sezer ve çok değerli teşkilat mensuplarımızın katılımları ile birlikte yerel yönetimler istişare kurulu toplantımızı gerçekleştirdik. Toplantımızda Belediye Başkanımız göreve başladıktan bugüne kadar yapılan çalışmaların sunumunu gerçekleştirdi. 31 Mart seçimlerinden bugüne kadar Belediye Başkanımız bir günü bile boş geçirmedi. Bunu da sunum vasıtasıyla bir kez daha görmüş olduk. Belediyemizin var olan çalışmalarının aktarılmasının ardından mahalle başkanlarımız ve teşkilat mensuplarımız çeşitli sorularını yönelttiler. Hali hazırda bir çok çalışma var. Örnek olarak Kavaklı sahilimizdeki yol tadilat çalışmamız devam ediyor, ayrıca Örcün Mahallemizdeki projemiz olan Millet Bahçesi’nin çalışmaları sürüyor. Projelerimize destekleri nedeniyle Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Tahir Büyükakın’a minnettarız.

“AZİM VE AŞK’LA”

Ak Parti Belediyecilik sistemi tüm Dünya’ya örnektir. Vatandaşıyla birebir iletişimde olan yönetim tarzıyla sorunları ilk ağızdan dinliyor ve çözüm noktasında çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın başlattığı 94 ruhu ile çalışmalarımızı azim ve aşkla sürdürüyoruz. İstikamet tamam inşallah.

“VEKİLİMİZLE GÖLCÜK’ÜMÜZÜ GEZDİK”

Milletvekilimiz Sami Çakır geçtiğimiz hafta içerisinde İlçe teşkilatımıza teşrif etti ve kendileriyle bir dizi program gerçekleştirdik. İlçe Yöneticilerimizin de katılımıyla istişare kurulu üyelerimizi, esnaflarımızı, Gençlik Merkezimizi ve Gençlik Spor İlçe Müdürlüğümüzü ziyaret ettik.

“KAN BAĞIŞIMIZI YAPTIK”

Ayrıca mahalle teşkilatlarımızın çalışmalarına da eşlik etmeyi sürdürüyoruz. Denizevler Mahalle Teşkilatımızın Kızılay Gölcük Şubesi ile organize ettiği kan bağışı programına ve Yazlık Yeni Mahalle teşkilatımızın haftalık yönetim kurulu toplantısına ilçe yöneticilerimiz ile birlikte katıldık. Mahalle teşkilatlarımızın dinamizmi gelecek zaferlerin habercisidir.

İLÇE GENÇLİK KOLLARIMIZI ANKARA’YA UĞURLADIK”

8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde Genel Merkez Kadın Kolları Kongremize katılan Gölcük Kadın Kollarımızın ardından 15 Mart Genel Merkez Gençlik Kolları Kongresine giden İlçe Gençlik Kollarımızı sabaha karşı Ankara’ya uğurladık. Geleceğimizin teminatı gençlerimizin Ankara programına yoğun katılımı bizleri hayli sevindirdi. Allah yollarını açık etsin. Bu vesileyle görevini devreden Yalova Milletvekilimiz, Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanımız Sayın Ahmet Büyükgümüş’e emeklerinden dolayı teşekkür ediyor, görevi devralacak olan Sayın Eyüp Kadir İnan’a muvaffakiyetler diliyorum. Somali’nin, Kudüs’ün, mazlum Müslüman coğrafyasının umudu gençlerimizdir.

Bu duygu ve düşüncelerle bütün hemşehrilerime saygı ve selamlarımı iletiyorum” dedi.

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

88 + = 92