MODA PAZARI’NA YOĞUN İLGİ

Başiskele’de ilk kez 4 Ağustos Pazar günü Barbaros Mahallesi Kapalı Pazar Alanı’nda hizmete açılan Moda Pazarı’na vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.

Başiskele Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’nün koordinesiyle, Belediyenin iştiraki olan Başkent A.Ş. ve Kocaeli Pazarcılar Odası ile koordineli bir şekilde Barbaros Mahallesi Yürüyüş Caddesi üzerinde kurulan pazarda yaklaşık 100 esnaf tezgâh açtı. Vatandaşların büyük beğenisini toplayan pazarın ilk gününde yaklaşık 30 bin vatandaş alışveriş yapma imkânı buldu. Başiskeleliler, pazarda her çeşit kıyafet, ayakkabı, çanta, aksesuar ve her türlü tekstil ürünleri uygun fiyata satın aldılar.

Her Pazar günü vatandaşlara hizmet verecek olan Moda Pazarı’nda ilk siftahı yapan pazarcı esnafı, Moda Pazarı’ndan umutlu. Moda Pazarı’nda Başiskele’nin yerel pazarcılarının yanı sıra, Kocaelili pazarcılar, İstanbul ve Yalova gibi çevre illerden konfeksiyon ve tekstil ürünleri satan pazarcı esnafı da tezgah açtı.

 

BAŞKEP, MODA PAZARI’NDA

Aile bütçelerine katkıda bulunmak isteyen kadınların talebini dikkate alarak açılan Başiskele Kadın El Emeği Pazarı (BAŞKEP) de Moda Pazarı’nda tezgâh açtı.  Başiskele Sahili’nde satışa başlanan BAŞKEP projesinin el emeği göz nuru ürünlerinin satıldığı tezgâha, vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

 

BAŞKAN YASİN ÖZLÜ’DE ZİYARET ETTİ 

Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, hizmete açılan Moda Pazarı’nı ziyaret ederek pazarcı esnafı ve vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Özlü, vatandaşlarla ve esnafla sohbet ederek hayırlı alışverişler temennisinde bulundu.

 

Vatandaşların ve esnafın Moda Pazarı’ndan çok memnun kaldıklarını ifade eden Başkan M. Yasin Özlü, “İlçemizde özellikle kadınların çok istediği bir projeyi daha hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Moda Pazarımız, Başiskele’nin ticari ve ekonomik hayatına da büyük katkı sağlayacak.” dedi.

Bu haber 2019-8-07 10:04:10 eklendi

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

8 + 2 =