Miniklerin Cumhuriyet Sevinci

Miniklerin Cumhuriyet Sevinci

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Saraylı Yunusemre Anaokulu’nda düzenlenen etkinliklerle kutlandı. Sınıflarda yapılan kutlamalar korona virüs tedbirleri kapsamında sosyal mesafe kuralına uyularak gerçekleştirildi.

İlçemizin sevilen anaokullarından biri olan Yunusemre Anaokulu, uzman kadrosu ve öğrencileri ile Cumhuriyetimizin 97. Kuruluş yılını gerekli tüm tedbirleri alarak çoşku ile kutladı. İçerisinde bulunduğumuz virüs salgını döneminde gerekli sosyal mesafeyi ve TMM kuralını gözeterek minik öğrencileri için engelleri aştı. Büyük bir özen göstererek bu sıkıntılı süreçte Cumhuriyet çoşkusunu eskisi gibi öğrencilerine yansıtmaya çalıştı. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde kahraman Anadolu halkının olağanüstü bir gayret ve fedakarlıkla başlattığı destansı mücadelenin sonucu bugün Cumhuriyet marşları eşliğinde kutlandı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’yla başlayan program öğrencilerin hazırladığı gösterilerle devam etti. Minik öğrenciler birbirinden eğlenceli ve renkli danslar yaparak, hikayeler ve şiirler okuyarak abla ve abilerinin yaşadığı çoşkuları sınıflarında yaşadılar.

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 1 = 4