Millet ittifak’tan, Bayburtlulara Ziyaret

 

Millet İttifakının Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Kaman ve Gölcük Belediye Başkan Adayı İsmet İşeri, Gölcük Bayburtlular Derneği’ni ziyaret etti. İşeri ve Kaman, Bayburtlulardan destek istedi.

 Gölcük Bayburtlular Derneği’nde gerçekleştirilen ziyarete Millet İttifakının Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Kaman, Gölcük Belediye Başkan Adayı İsmet İşeri, CHP Gölcük İlçe Başkanı Fikret Gürel, İYİ Parti İlçe Başkanı İsmail Aynacı, partililer, Gölcük Bayburtlular Dernek Başkanı Ümit Yaşar Bayrak, Millet İttifakı’nın Belediye Meclis Üyesi Kontenjan Adayı Çetin Kocatürk, bazı dernek başkanları ve çok sayıda Bayburtlu vatandaşlar katılım sağladı.

Ziyarette kısa bir konuşma yapan Gölcük Bayburtlular Dernek Başkanı Ümit Yaşar Bayrak, ‘Ziyaretiniz bizleri oldukça memnun etmiştir. Dernekler siyaset üstüdür. Bu yüzden bütün siyasi partilere eşit uzaklıktayız. 31 Mart Yerel Seçimlerinin ülkemize, milletimize ve ilçemize hayırlı olmasını diliyor, bizleri ziyaret eden belediye başkan adayları Serdar KAMAN beyefendi ile İsmet İŞERİ beyefendiye çalışmalarında başarılar diliyorum’ dedi.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

+ 31 = 37