“TÜRKİYE’DE BİR İLK OLACAK”

 

 

Gölcük Belediyesi tarafından yapılan ihale ile işi alan firma Değirmendere Kapalı Pazar Yeri Projesi’nin yapımına geçtiğimiz gün başladı. Konuyla ilgili bir açıklama yapan Gölcük Pazarcılar Odası Başkanı Abdurrezzak Tuncer, “Değirmendere’ye yapılacak kapalı pazarımız çok daha farklı bir yapı arzediyor. Belki de Türkiye’de bir ilk olacak. Mevcut arsayı ve konumu ancak bu şekilde değerlendirebilirdik. Bunu da inşallah başardık diye düşünüyorum” dedi.

 

 

Gölcük Belediyesi tarafından yapılan ihale ile işi alan firma Değirmendere Kapalı Pazar Yeri Projesi’nin yapımına geçtiğimiz gün başladı. Değirmendere Yüzbaşılar’da yapımına başlanan Şehir Hastanesinden sonra sokaklarda yapılan pazarlarının düzensizliğini önlemek için Değirmendere Merkez’de  Kapalı Pazar Yeri Projesi’nin yapımına başlandı. Gölcük Seyyar Pazarcılar Esnaf Odası Başkanı Abdurrezzak Tuncer projeden çok memnun olduklarını söyledi.

 

GÖLCÜK’TE PAZARCILIK CAZİP HALE GELECEK

Başkan Abdurrezzak Tuncer konuyla ilgili gazetemize bir açıklama yaptı ve şunları söyledi: “Gün geçtikçe Gölcük’te pazarcılık yapmak daha cazip hale gelecek. 3.  Kapalı pazarımız bitti. Yeni Mahalle’ye yapılan Pazartesi Pazarımız 2 hafta içinde taşınacak. Böylece bir Sokak Pazarımız daha tarih oluyor. 4. Kapalı pazarımız Değirmendere Merkez Mahallesi’nde inşaata başladı.Her kapalı Pazar bir öncekinden daha modern ve daha güzel. Projemiz hem pazarcı esnafına hem de Gölcük halkımıza fayda verecek şekilde tasarlanıyor” şeklinde konuştu.

 

TÜRKİYE’DE BİR İLK OLACAK

Tuncer konuşmasının devamında ; “Değirmendere’ye yapılacak kapalı pazarımız çok daha farklı bir yapı arzediyor. Belki de Türkiye’de bir ilk olacak. Mevcut arsayı ve konumu ancak bu şekilde değerlendirebilirdik. Bunu da inşallah başardık diye düşünüyorum” dedi.

 

GÖLCÜK PAZARCILAR ODASI OLARAK ŞANSLIYIZ

Başkan Tuncer Gölcük Belediyesi’ne teşekkür ederek sözlerini şu şekilde bitirdi; “Gölcük Belediyemiz ile Odamız  el ele  verip uyum içinde mevcudu en güzel şekilde değerlendirdiğini düşünmekteyim. Bundan dolayı da pazarcılar esnafı adına belediye başkanımıza ve ekibine teşekkür ediyorum. Çevre ilçelerine göre Gölcük pazarcılar esnafı olarak şanslı olduğumuz aşikardır. Gölcük Belediyesi ile Gölcük Seyyar Pazarcılar Odası el ele daima ileriye gidecektir”.

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 5 = 1