Veysel Tipioğlu,”Bir kez daha milletimiz kazanacak”

AK Parti Kocaeli Milletvekili Veysel Tipioğlu, 28 Mayıs’ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı 2. Tur seçimleri öncesinde sahada çalışmalarını sürdürüyor. Gün boyu Darıca’da ziyaretlerde bulunan Tipioğlu, “28 Mayıs’ta bir kez daha kazanan milletimiz olacaktır” dedi

Veysel Tipioğlu,”Bir kez daha milletimiz kazanacak”

AK Parti Kocaeli Milletvekili Veysel Tipioğlu, 28 Mayıs’ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı 2. Tur seçimleri öncesinde sahada çalışmalarını sürdürüyor. Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, İlçe Başkanı Ufuk Aça ve İlçe Kadın Kolları Başkanı Selma Gülenç ile birlikte ilk olarak ilçede kurulan pazarı gezen Tipioğlu, vatandaşlarla sohbet etti ve mutlaka 28 Mayıs’ta sandığa gitmeleri çağrısında bulundu.

MUTLAKA SANDIĞA GİDELİM

Tipioğlu daha sonra 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle ilçedeki genç sporcularla bir araya geldi. Sohbet ortamında gerçekleşen buluşmada gençler merak ettiği soruları sordu, Tipioğlu da cevapladı. Tipioğlu daha sonra Ufuk Açay ile birlikte Sırasöğütler Mahalle Muhtarı Tuncay Otlukaya’yı ziyaret etti.

STK’LARI ZİYARET ETTİ

AK Parti Kocaeli Milletvekili Veysel Tipioğlu ve beraberindeki heyet daha sonra Darıca Ardahanlılar ve Sinoplular Derneği ile Afyonlular Derneğini ziyaret etti. Karşılıklı görüş alışverişinde bulunulan ziyarette konuşan Tipioğlu, 28 Mayıs’ta yapılacak seçimlere değinerek, “Büyük zafer için 28 Mayıs’ta sandıktayız” ifadelerini kullandı.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 4 = 1