MİLLET İTTİFAKINDAN YEREL BASINA ZİYARET

Gazetemizi siyasi parti ilçe başkanları, yöneticileri ve meclis üyeleri ziyaret etti. Millet ittifakı ilçe başkanları ve ekibi  gazetemiz imtiyaz sahibi Tuğba Zeren’i ziyaret etti.

MİLLET İTTİFAKINDAN YEREL BASINA ZİYARET

Millet ittifakı ilçe başkanları CHP Gölcük İlçe Başkanı Fikret Gürel ve yönetimi, Gölcük İyi Parti İlçe Başkanı İsmail Aynacı ve yönetimi, İyi Parti Kadın Politikalarından Sorumlu Başkan Yardımcısı Av. Ece Ergüder, İyi Parti Gölcük Belediyesi Meclis Üyesi Atila Karakaya, Gölcük CHP Gençlik Kolları Başkanı Metehan Aydın gazetemize seri ziyarette bulundu.

Türkiye’nin içinde bulunduğu ekonomik yapıyı ve siyasetteki son gelişmeleri değerlendiren Millet ittifakı ilçe başkanları Gürel ve Aynacı; “Millet İttifakı toplumun tüm kesimlerini kucaklayan, farklı kesimlere kapı aralayan bir ittifak olduğunun altı çizelim. Bizlere çok büyük görevler düşüyor, biz bunların bilincindeyiz.  Yarın seçim olacakmış gibi biz halkın da içindeyiz.

Türkiye ekonomisi adı konulamayan bir kriz yaşıyor. Biz vatandaşın içindeyiz, her anına şahidiz vatandaşın, Türkiye’de derin bir yoksulluk yaşanıyor.

Derin yoksulluğun en önemli ayaklarından olan gıda ve elektrik zamlarıyla vatandaşımız enflasyon karşısında eziliyor.  İnsanlar artık ayakta kalabilmek için direnmek durumunda. Emekçiler ancak mücadele ederek ayakta durabiliyor. Ekonomik kriz toplumun çok farklı kesimlerini sert bir şekilde vuruyor, bu gözler önünde. Ama biz kendimizi anlatmaya devam edeceğiz. AKP iktidarının yarattığı ekonomik kriz halkı bunaltmaya devam ediyor, vatandaşın dayanmaya gücü kalmadı. Son olarak şunu ifade edebiliriz ki, Halktan aldığımız geri dönüşler  gümbür gümbür geldiğimizi göstermektedir” ifadelerini kullandılar.

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

+ 68 = 70