‘15 MAYIS SABAHI HALKIN DEMOKRASİ TOKADIYLA KENDİLERİNE GELECEKLER’

CHP Kocaeli Milletvekili adayı Tülin Keçeci Güngör Gazetemizi ziyaret etti. CHP Kocaeli Milletvekili adayı Güngör’e CHP Gölcük ilçe Başkanı Fikret Gürel, CHP Gölcük İlçe Kadın Kolları Başkanı Mine İşeri ve yönetimi kendisine eşlik etti.

HALKIMIZIN KARARLI DURUŞU BİZLERİ KAMÇILIYOR

CHP Kocaeli Milletvekili adayı Güngör; “Listeler açıklandıktan sonra yaptığımız saha çalışmalarında halkımızın kararlı duruşu bizleri kamçılıyor. Hak, Hukuk ve Adalet için çıktığımız yolda halkımızın desteğini alarak 15 Mayıs sabahı “her şey çok güzel olacak” slogan olmaktan çıkacak. Çünkü 15 Mayıs sabahı esaretten kurtulan vatandaşlarımızın yüzleri gülecek, umutları artacak. 15 Mayıs halkın iktidar olduğu gün olarak tarihe geçecek.”

‘15 MAYIS SABAHI HALKIN DEMOKRASİ TOKADIYLA KENDİLERİNE GELECEKLER’

Ülkemizin ekonomiye en çok katkı sunan illerinin başında gelen Kocaeli hak ettiği değeri Millet İttifakı iktidarında görecek. Sanayinin kalbi Kocaeli ürettiğinin karşılığını alacak. İstihdam yönünden sadece iktidar mensuplarının faydalandığı il olmaktan çıkacak. Adama göre iş değil, liyakat sahiplerinin işbaşı yaptığı il olacağız. İktidarımızda kimseyi ötekileştirmeyip kucaklayacağız. AKP’li yöneticilerin ihtşamlı yaşamları son bulup halkın yaşam standartını yükselteceğiz. AKP’li yöneticiler kendi istikballerinden başka kimsenin ikbal ve istikbalini düşünmediği dönem sona erecek. 15 Mayıs sabahı kim oy vermedi demeyeceğiz, herkes oy verdi deyip bir ve beraberce  huzur ve sükûnetle yaşam için çaba sarf edeceğiz. İftira atarak iktidarda kalmak için yırtınanlar 15 Mayıs sabahı halkın demokrasi tokadıyla kendilerine gelecekler.

‘15 MAYIS SABAHI YENİ BİR GÜN OLACAK’

15 Mayıs sabahı Hak, Hukuk ve Adalet yeniden halkımızın güvenini kazanacak. 15 Mayıs sabahı halkımız, artık kimseden korkmaya gerek kalmadan özgürce yaşamaya, özgürce sosyal medya hesaplarını kullanmaya, özgürce eleştiri yapmaya  başlayacak. Vay sen bunu yazdın, vay sen bunu dedin diye kimse mahkeme kapılarında panik olmayacak.  Sözümüz söz, halkın huzuru ve refahı için gece gündüz çalışacağız. Her vatandaşımızın telefonuna çıkıp sorunlarını, dertlerini çözmek için çaba göstereceğiz. 14 Milletvekili adayı arkadaşlarımla birlikte Gölcük için, Kocaeli için, Türkiye için çalışacağız. Biz Kocaeli halkına inandık, güvendik onların bizlere anlattıklarını meclis çatısı altında çözüp, sorunsuz bir ülke sorunsuz bir Kocaeli için çaba sarf edeceğiz.

‘TÜM HALKIMIZI DAVET EDİYORUM’

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ve Meral Akşener Cuma günü İzmit mitinginde önemli açıklamalarda bulunacak tüm halkımızı mitingimize davet ediyorum” dedi.

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

+ 39 = 46