MHP’liler Kandıra Yolu’nda kaza yaptı: 5 Yaralı

MHP Karamürsel İlçe Başkanı Çetin Öksüz’ün annesinin cenazesinden Kandıra’ya dönen MHP İlçe Başkanı Ahmet Uğur’un da içinde bulunduğu araç kaza yaptı, kazada 5 kişi yaralandı

Kaza, Kandıra Yolu Çayırköy mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre; MHP Karamürsel İlçe Başkanı Çetin Öksüz’ün annesinin cenazesinden Kandıra’ya dönerken Ahmet Türk idaresindeki 41 AAP 157 plakalı otomobil ile 41 EN 039 plakalı otomobil çarpıştı. MHP Kandıra İlçe Başkanı Ahmet Uğur’un içinde bulunduğu araçta Kandıra Ülkü Ocakları Başkanı Abdülkadir Özdemir, MHP Kandıra Belediye Meclis Üyesi Ertuğrul Özcan ve araç sürücüsü MHP Kandıra İlçe Kadın Kolları Başkanının eşi Ahmet Türk hafif şekilde yaralandı.

Kaza sonrasında her iki araçta da maddi hasar meydana gelirken, sürücü Ahmet Türk, MHP Kandıra İlçe Başkanı Ahmet Uğur, Ülkü Ocakları Başkanı Abdülkadir Özdemir, belediye meclis üyesi Ertuğrul Özcan ve adı öğrenilemeyen 41 EN 039 plakalı aracın sürücüsü yaralandı. Yaralılar, ambulanslarla çevre hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenilirken, kazaya karışan araçlar çekiciyle otoparka götürüldü. Kaza nedeniyle Kandıra Yolunda trafik bir süre kontrollü olarak verilirken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

84 − 81 =