SEYMEN GAZETECİLERLE BULUŞTU ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR YAPTI

AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen, 10 Ocak Çalışanlar Günü nedeniyle ilçemizde yayın yapan gazetelerin çalışanlarıyla buluştu. Süreç ile ilgili önemli açıklamalar yapan Seymen, 12 Ocak’ta Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı en iyi şekilde karşılayıp, aday tanıtımını bayram atmosferinde geçireceklerini söyledi.  

AK Parti Gölcük İlçe Başkanlığına atanan Çetin Seymen, SKM Başkanı Hüseyin Şişman, Parti yöneticileri Mustafa Gürdal, İbrahim Kılıç, Mustafa Bahar ile birlikte, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü münasebetiyle ilçemizde yayın yapan gazetelerin çalışanlarıyla, Estabien Cafe’de kahvaltı da bir araya geldi. Hem gazeteciler gününü kutlayan Seymen, hem de yeni yönetimi ile ilgili de bilgi aktardı.

10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜNÜ KUTLADI

Seymen konuşmasında şunları söyledi:    Basın mensuplarımızın haklarını düzenleyen “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü” dolayısıyla değerli basın mensuplarımızla buluşmanın sevinç ve gururunu gönülden paylaşıyoruz.  Çağımızın en dinamik mesleklerinden olan gazetecilik; kamuoyunun bilgilendirilmesi, ülkede ve dünyada yaşanan gelişmelerden insanların haberdar edilmesi ve bilgi akışının objektif bir şekilde sağlanarak, demokrasinin güçlenmesi ve gelişmesine katkıda bulunması açısından önemli bir misyon üstlenmiştir.

BASIN AHLAK KURALLARINA DİKKAT ÇEKTİ

İlçemizde de yerel basının dinamik olması bir birinden değerli gazetelerin yayın yapması Gölcük için büyük şanstır. Sorunların dile getirilmesi ve çözüme kavuşturulması noktasında bizlere yardımcı olmaktasınız. Bu birlikteliğimiz yeni dönemde de en üst seviye de devam edecek.  Basın ahlak kuralları doğrultusunda kamuoyunu bilgilendirip, toplumun talep ve beklentilerini dile getirerek önemli bir sorumluluğu yerine getiren siz değerli basın mensuplarımızın, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününüzü kutlar, sağlık ve başarılar dilerim.

CUMHURBAŞKANIMIZ KOCAELİ’NE DEĞER VERİYOR

Bilindiği üzere 12 Ocak Cumartesi günü Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ilimizde bir program düzenleyip, ilçe belediye başkan adaylarımızı açıklayacak. Cumhurbaşkanımızın bizzat ilimize gelip adaylarımızı tanıtacak olması Kocaeli’ne verdiği değeri göstermektedir. Bizde kendisini en iyi ve en coşkulu şekilde karşılayıp aday tanıtım toplantısını demokrasi şenliğine çevireceğiz. Geçmişte olduğu gibi Kocaeli ve beraberinde Gölcük farkını ortaya koyacaktır.Gölcük’te her mahalleden arabalarımız cumartesi Saat 12:30’da kalkacaktır. Tüm halkımızı bu özel günümüze  davet ediyoruz.

31 MART’A KADAR DURMAKSIZIN ÇALIŞACAĞIZ

Artık seçim çalışmalarımızda başlıyor. Partimizin tecrübeli ismi Hüseyin Şişman kardeşimiz Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı oldu. Bu zor görevin üstesinden en iyi şekilde geleceği noktasında hiç bir kuşkum yok. Cumhurbaşkanımızın aday tanıtım toplantısı bitirip Gölcük’e döndüğümüz andan itibaren seçim çalışmalarına 31 Mart’a kadar durmaksızın başlayacağız. Gece gündüz çalışıp 31 Mart’ta da seçim zaferimizi hep birlikte kutlayacağız inşAllah.  Şunu net söylemek istiyorum. 13 değerli isimle aday adayı sürecini götürdük. Aday kim olursa olsun birlik beraberlik içinde, ilk günkü aşk ve heyecanla, tek yumruk olarak çalışmalarımızı sürdüreceğimizden hiç kuşkum yok.

GENEL MERKEZİMİZ KİMİ ADAY GÖSTERİRSE…

Biz dava partisiyiz. İsimler her zaman ikinci planda gelmiştir, öyle de olmaya devam edecek. Genel merkezimiz kimi aday gösterirse göstersin doğru isimdir çünkü çok ince eleyip sık dokunarak isimler belirlendi. Biz adayımızla beraber ilçemizin en ücra köşelerine dahi gidip halkımızın hayal ettiği Gölcük’ü inşa etmek için çalışacağız. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun.

ZATEN GÜÇLÜ OLAN YÖNETİME TAKVİYE YAPTIK

Yeni yönetim listemizi de sizlere sunuyoruz. Zaten güçlü olan yönetimimizi değerli isimlerle takviye ederek daha da güçlendirdik. Bazı zorunluluklardan dolayı aramızdan ayrılan arkadaşlarımız oldu. Kendilerine verdikleri emeklerden dolayı teşekkürlerimi iletiyorum. AK Parti yönetiminde ki her isim özveriyle çalışmış, partisi ve ülkesi için gereken neyse onu yapmıştır. Biz biriz, her zaman birlikteyiz. Bizim tek hedefimiz var oda oy oranlarımızı arttırarak seçimden zaferle ayrılmak. Bunu başaracak güçteyiz. Başaracağımızdan da en ufak bir kuşkum yok. Allah yar ve yardımcımız olsun” diyerek sözlerini noktaladı. Toplu fotoğraf sonrasında kahvaltılı buluşma son buldu.

İŞTE AK PARTİ GÖLCÜK İLÇE YENİ YÖNETİMİ

Çetin Seymen (Başkan) Ahmet Ersoy, Ali İhsan Uzuner, Aysel Akman, Emine Demir, Ergün Akkaya, Ergün Öncü, Furkan Baytar, Göksel Dursun, Hüseyin Coşkun, Hüseyin Şişman, İbrahim Kılıç,İbrahim Ulufer, Kadem Gürdal, Kemal Yavuz, Metin Doruklu, Murat Kurt, Mustafa Bahar, Mustafa Gürdal, Nihat Ekiz, Ömriye Çınar, Özge Yakupoğlu, Semih Sofu, Yasin Özmen, Ziya Yıldız, Haber: Serkan SIDAL

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

+ 89 = 96