Meteoroloji’den Yağmur Uyarısı

Kocaeli Meteoroloji Müdürlüğü duyurdu; yağmur geliyor! Peki, uzunca bir süredir kente uğramayan sağanak yağış, ne zaman başlayacak, kaç gün sürecek? İşte haftalık hava durumu…
Kocaeli’de uzunca bir süredir yağmur yağışı yok. Bu durum, vatandaşları tedirgin ediyor. Yetkililer her ne kadar yeterli suyumuz var dese de yağmursuz geçen günler, vatandaş nezdinde tedirginlik yaratıyor, kent halkında kuraklık korkusu doğuruyor. Peki Kocaeli, sonbaharın son ayında daha ne kadar yağışsız kalacak. Meteoroloji Müdürlüğü duyurdu, yeni haftada yağmur beklentisi var. Meteoroloji, hafta sonu kentin yağmurlu olacağını açıkladı.
Kocaeli Meteoroloji Müdürlüğünden alınan hava tahmin raporuna göre; Kocaeli bugün ki gibi 3 gün boyunca puslu bir havaya uyanacak ancak ilerleyen saatlerde hava açacak, yerini güneşe bırakacak. Sonrasında ise bulutlu ve yer yer güneşli bir hava etkili olacak. Hafta içi bu şekilde sona erecek, hafta sonu ise yağmur etkili olacak. Cumartesi günü başlayacak olan yağmur, pazar günü de devam edecek. Ancak yağmurun kuvvetinin çok olması beklenmiyor. Sıcaklıklar ise yavaş yavaş azalacak. Yarın ve 19 Kasım Salı günü 23 derece olacak hava sıcaklığı, 20 Kasım Çarşamba ve 21 Kasım Perşembe günü 21 derece seviyesinde seyredecek. 22 Kasım Cuma günü ise sıcaklık 20 dereceye düşecek. Hafta sonu yağmurun etkisiyle sıcaklığın daha da düşmesi bekleniyor.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 2 = 1