BAŞKAN SEZER’DEN YENİ YIL MESAJI

 

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer yayınladığı yeni yıl mesajında şunları söyledi:

“Değerli Gölcüklü hemşerilerim,

Başarının, güzelliğin, mutluluğun ümit edildiği, kardeşlik ve dostluk bağlarımızın pekiştiği daha müreffeh bir hayata ulaşma yolunda yeni umut ve beklentilerin oluştuğu yeni bir yıla giriyoruz.

2019 yılının muhasebesini yaparken, yeni yılın en iyi şekilde geçmesi için hangi adımların atılması gerektiğini düşünmek, zamanımızı, enerjimizi ve potansiyelimizi en verimli şekilde değerlendirmek durumundayız. Yeni yılda, huzura ve mutluluğa olan umudumuzu tazeleyerek, beklentilerimize ulaşmak için çok çalışacağız. Kentimizin tüm kesimleriyle birlikte el ele vererek, Gölcükümüzü daha üst noktalara çıkarmanın, adını sanat, kültür ve spor ile tüm ülkeye duyurmanın büyük bir şevkle ve azimle mücadelesini vermeye devam edeceğiz. Bunun yanında da kentimizi kalkındıracak, geliştirecek daha müreffeh bir yaşama hemşehrilerimizin ulaşmasını sağlayacak projelerimizi de bir bir gerçekleştireceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle 2020 yılının, barışın, sevgi, saygı ve hoşgörünün tüm dünyada hâkim olduğu, dostluk, kardeşlik, dayanışma, birlik ve beraberlik duygularının ivme kazandığı, ümitlerin ve hayallerin gerçeğe dönüştüğü bir yıl olması dileğiyle, Gölcüklü hemşehrlerimin yeni yılını kutlar; ilçemize, ilimize ve ülkemize, huzur, sağlık, mutluluk ve hayırlar getirmesini dilerim” dedi.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

+ 13 = 21