Şafak Mahmutyazıcıoğlu Cinayetinde SON GELİŞMELER!

28 Ocak’ta  00.30 sıralarında Bakırköy Balıkçılar Çarşısı’nda kendi restaurantında Çamözü Sokak’ta meydana gelen olayda BJK eski yöneticisi ve ünlü sunucu Ece Erken’in eşi Avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu uğradığı silahlı saldırı sonucu vücuduna isabet eden 7 kurşun sonucu hayatını kaybetmişti. Olay anının görüntüleri yayınlandıktan sonra ülkenin gündemine oturan 42 yaşında ki genç avukatın ölümü yürekleri sızlattı.  Son dakika gelişmesi ise yürütülen soruşturmada gözaltına alınan 11 kişi için ek gözaltı süresi verildi
CNN TÜRK muhabiri Tugay Saday, avukat  Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetiyle ilgili yeni gelişmeleri aktardı. Mahmutyazıcıoğlu cinayeti ile ilgili yürütülen soruşturmada gözaltına alınan 11 kişi için ek gözaltı süresi verilirken şüphelilerin cuma günü adliyeye sevk edilmesi bekleniyor. Saday canlı yayında ekiplerin  11 şüpheliyi gözaltına aldığını ve o şüpheliler bugün adliyeye sevk edildiğini söylerken şüpheliler için ek süre alma talebiyle ilgili adliyeye sevk edildiğini belirtti. Cumartesi günü 19 adrese peş peşe operasyon düzenlenmiş ve 9 şüpheli gözaltına alınmıştı. Gözaltına alınanlar arasında avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nu öldüren katil zanlısı da bulunuyordu.
EK GÖZALTI SÜRESİ TALEBİ
24 saati aşkın süredir ön polis mülakatları yapılmıştı. İstanbul Organize Polisi’nin bu 11 şüpheli için ek gözaltı süresi talebi oldu. Yürütülen soruşturmada gözaltına alınan 11 kişi için ek gözaltı süresi verildi. Şüphelilerin Cuma günü adliyeye sevk edilmesi bekleniyor.
Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

6 + 2 =